| r8driver a întrebat:

Stie cineva de ce nu ma pot indragosti? Nu am fost niciodata si am 27 ani.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu tiai gasit persoana potrivita pentru tine sau nu tiai dat seama ca iubesti pe cineva pup si sper sa te indragostesti cat mai repede :*:*:*

17 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nikiodata nu se stie de unde sare iepurele, intr-o buna zi va aparea in viata ta o pers care sa te faca fericita, nu ai gasit pers potrivita inca...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Iarasi o intrebare prea scurta si incompleta! Este foarte posibil ca felul in care ai fost crescuta, "modelele" pe care le-ai avut in preajma, conceptiile induse de catre parinti, rudele din jur, in timp, temerile diverse, ignoranta (lipsa de experienta...) teoretica si practica... asteptarile prea mari, fata de ce ai intalnit, un prea mare grad de inflexibilitate, ai (putin prea nerealist!) pretentii prea mari, etc, etc, etc,... toate astea, ca si altele, pe care, fara voie, poate le-am omis, pot constitui amalgamul, extrem de complex!, care "sa fie de vina"... Incredere si curaj! E minunat sa fii indragostit si sa ti se raspunda la fel! Alege si cu mintea si cu sufletul! Success!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Poate nu este inca momentul nu a sosit aceea fata care sa iti suceasca mintile sa te indragostesti de ea nu iti face grijii va veni si aceea ziwinking numai sa ai rabdare te pup

| Linda a răspuns:

Tu de ce crezi ca nu te-ai indragostit?

| marsy a răspuns:

Hm.interesant. Cred ca ink nu ai gasit persoana potrivita. sh de asta nu te poti indragosti

| AndutzaAndu a răspuns:

Pai pentru ca nu ti-ai inca jumatatea. o sa te indragostesti si tu la un moment dat, stai linistit

kratos
| kratos a răspuns:

Ca nu-ti propui. Daca ai vrea sa te indragostesti o sa poti. Tine de psihic.

Răspuns utilizator avertizat
| dyav0litza a răspuns:

Poate nu ai intalnit fata potrivita sau ai alte preferinte:->

| zanabuna a răspuns:

Poate k nu a sosit momentul sa te indragostesti. poate ca tu nu vrei sa te indragostesti... dar vb lui monyk niciodata nu stii de unde sare iepurele...
la mine este invers.ma indragostesc prea repede si nu este bine.

| sTeFaN. a răspuns:

Dragostea adevarata o intalneste o singura data in viatahappy

| YepIsSuspended a răspuns:

Pai, nu știu, nici măcar andragostit nu știu ce înseamnăstraight face

| cesege a răspuns:

Poate esti un tip aratos, fetele au picat usor in plasa si te-ai plictisit. Ce obtii usor, nu te intereseaza! Cred ca doar o persoana care sa se tina tare te-ar determina sa ai fluturi in stomac! Fructul oprit e cel mai dorit si tu cred ca esti un vanator!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problemalaughing) e oarecum fustrant, obisnuia sa mi se spuna si iceberglaughing)sigur esti vreun perfectionist sau ai anumite complexe si nu te poti "lasa dus de val". dar nu e cazuyl sa te ingrijorezi, o fi sunand banal dar chiar ca te vei indragosti pe nesimtite, sau daca nu vei intalni pe cineva cu care simti ca ai ceva special fara sa te indragostesti neaparat.mult succestonguetonguetongue

| spiridush2012 a răspuns:

N-ai pierdut nimica ca nu te-ai indragostit, niste fluturi in stomac si atathee hee

| IOana_9560 a răspuns:

27batting eyelashes? multi inainte love struck!
pai niciodata nu ai simtit ceva special pentru o fata? fata de celelante? niciuna nu tea atras mai mult decat celelante happy?
?

| ciksoook a răspuns:

Probabil esti complexat de ceva si poate nu-ti dai seama care e cauza...incearca sa vezi lukrurile altfell...mai relaxant si liber din punctul tau de vedere...