Buna, nikiodata nu se stie de unde sare iepurele, intr-o buna zi va aparea in viata ta o pers care sa te faca fericita, nu ai gasit pers potrivita inca...
Iarasi o intrebare prea scurta si incompleta! Este foarte posibil ca felul in care ai fost crescuta, "modelele" pe care le-ai avut in preajma, conceptiile induse de catre parinti, rudele din jur, in timp, temerile diverse, ignoranta (lipsa de experienta...) teoretica si practica... asteptarile prea mari, fata de ce ai intalnit, un prea mare grad de inflexibilitate, ai (putin prea nerealist!) pretentii prea mari, etc, etc, etc,... toate astea, ca si altele, pe care, fara voie, poate le-am omis, pot constitui amalgamul, extrem de complex!, care "sa fie de vina"... Incredere si curaj! E minunat sa fii indragostit si sa ti se raspunda la fel! Alege si cu mintea si cu sufletul! Success!
Poate nu este inca momentul nu a sosit aceea fata care sa iti suceasca mintile sa te indragostesti de ea nu iti face grijii va veni si aceea zi numai sa ai rabdare te pup
Hm.interesant. Cred ca ink nu ai gasit persoana potrivita. sh de asta nu te poti indragosti
Pai pentru ca nu ti-ai inca jumatatea. o sa te indragostesti si tu la un moment dat, stai linistit
Poate k nu a sosit momentul sa te indragostesti. poate ca tu nu vrei sa te indragostesti... dar vb lui monyk niciodata nu stii de unde sare iepurele...
la mine este invers.ma indragostesc prea repede si nu este bine.
Poate esti un tip aratos, fetele au picat usor in plasa si te-ai plictisit. Ce obtii usor, nu te intereseaza! Cred ca doar o persoana care sa se tina tare te-ar determina sa ai fluturi in stomac! Fructul oprit e cel mai dorit si tu cred ca esti un vanator!
Si eu am aceeasi problema) e oarecum fustrant, obisnuia sa mi se spuna si iceberg)sigur esti vreun perfectionist sau ai anumite complexe si nu te poti "lasa dus de val". dar nu e cazuyl sa te ingrijorezi, o fi sunand banal dar chiar ca te vei indragosti pe nesimtite, sau daca nu vei intalni pe cineva cu care simti ca ai ceva special fara sa te indragostesti neaparat.mult succes
N-ai pierdut nimica ca nu te-ai indragostit, niste fluturi in stomac si atat
27? multi inainte !
pai niciodata nu ai simtit ceva special pentru o fata? fata de celelante? niciuna nu tea atras mai mult decat celelante ?
?
Probabil esti complexat de ceva si poate nu-ti dai seama care e cauza...incearca sa vezi lukrurile altfell...mai relaxant si liber din punctul tau de vedere...
clarisa_7386 întreabă: