| blablabla19 a întrebat:

Stie cineva un site sau ceva de genul in care pot vorbi cu un ginecolog? am o problema si nu am nicio idee despre ce e vorba si care este cauza.
mentionez si faptul ca nu pot merge la un control deoarece mama mea nu stie si nici nu mi-as dori sa afle.
sau daca stiti pe cineva care se pricepe in domeniul asta as vrea sa stiu, pentru ca am problema de cateva zile si inca nu a trecut macar putin.
v-as ruga sa nu folositi cuvinte jignitoare.

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Infecțiile nu se vindecă pe internet - e nevoie de analize și de tratament în funcție de rezultatul acestora.
Dacă e vorba despre o eventuală sarcină, cu atât mai mult e nevoie să mergi la medic - orice intervenție empirică te poate schilodi pe viață (asta în cazul în care SCAPI cu viață).
Așadar, ia-ți inima-n dinți și MERGI LA MEDIC!
Bine că aveți curaj să vă dați chiloții jos în fața oricărui „făt[cu U]-frumos", dar de medic și părinții care v-au crescut - vă e frică!
Rușine! (și astea NU sunt cuvinte jignitoare)!

| Oana92 a răspuns:

Nu vei gasi un ginecolog care iti poate da un raspuns online. Si daca il gasesti sa nu crezi in ce zice pentru ca fara un control nu isi poate da seama ce ai. Mergi singura la medic sau cu un alt adult daca nu vrei sa mergi cu mama, dar nu lua de bun ce gasesti pe net! Sanatate!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimeni nu te va consulta niciodata pe internet. gandeste-te, cum sa iti faca consultatie ginecologica pe internet, chiar daca ai camera video si improvizezi niste valve, tot nu se poate. Iar fara consultatie, nu vei primi niciodata nici un diagnostic si nici un tratament.

| sofisis a răspuns:

Daca ai macar 16-17 ani te poti duce la ginecolog fara sa stie parintii.
Daca esti mai mica, mai bine ii spui mamei pentru ca sunt periculoase infectiile vaginale si orice probleme pot aparea in zona intima. Nu e de joaca.

| Fatamuntilor a răspuns:

Orice afectiune descoprita din timp de catre un medic REAL in cabinet sau la spital are sanse sa fie vindecata...
Lasa
Nu te poti baza pe staturile orisicui..mai ales cand e vorba de sanatate.In general este nevoie de analize, investigati.
Lasa rusinea. Daca esti majora mergi cat mai urgent la medicul de familie ca sa-ti recomande un ginecolog care lucreza cu Casa, va fi gratuit.
Daca esti minora vorbeste cu mama ta, alta cale nu exisata.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Draga mea, nu crezi ca sanatatea ta este mult mai importanta decat rusine?
Problemele de sanatate conteaza cel mai mult si trebuiesc tratate corespunzator.
Incearca sa ne ezplici ce pronlema ai si te vom ajuta in masura priceperii noastre.
Dar nu uita, o sarcina (daca exista) o infectie grava, numai un medic stie ce are de facut.
Aici nu vindecam p nimeni, doar dam pareri si uneori conteaza foarte mult.
Incearca sa trimiti un mesaj in privat daca iti este rusine sa faci public problema.
Dar eu zic sa lasi rusinea si sa tratezi problema cu multa seriozitate chiar si cu mama ta.
O seara bunahappy