| bleakk a întrebat:

Stim ca o regula de baza, ca baietii trebuie sa abordeze o fata, el sa intre primul in discutie si sa caute sa se faca atragator fata de ea, insa ce se intampla atunci cand fata este deja moarta dupa un baiat, el trebuind atunci doar sa completeze niste formalitati?

7 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Sa se considere norocos ca nu trebuie sa isi raceasca mult gura degeaba.

| ubox7007 a răspuns:

"Stim ca o regula de baza" complet falsa aceasta afirmatie. Eu nu ma duc la fete sa "le abordez" pentru ca de cele mai multe ori nu iese, asta e. Eu unul ma simt mult mai atras de o fata care a venit ea la mine. Deci cat timp nu este un prost cu idei preconcepute gen 1700 du-te la el si norocwinking.

| bleakk explică (pentru ubox7007):

Pai tu nu ai curaj, dar asta nu inseamna ca regula nu sta in picioare.

| ubox7007 a răspuns (pentru bleakk):

Nu este vorba ca nu am curaj, pur si simplu nu ma intereseaza sa ma duc la o fata special pentru asta... Dar normal, daca nu gandesc ca tine banuiesc ca gandesc gresit, nu? Oricum cred ca sunt din doua parti diferite de ideologie daca tu traiesti dupa aceste reguli sociale care impregneaza in mintea oamenilor "rolul/regula care trebuie sa ai aiba un barbat/femeie". Aceste lucruri nu ar mai trebuii sa existe. Ce? Daca tu ai vagin inseamna ca nu te poti duce la el? Iar el daca are penis, neaparat sa vina el la tine?

Ma omule, la tine e vorba ca asa iti place tie sa actionezi, de fapt sa astepti. Dar vezi tu, asteptarea asta, daca nu ai rabdare, poate insemna extrem de mult sau poate fi zadarnica.
Vrei sa spui ca daca placi o fata, ii dai anumite semne ca o placi, ii arunci priviri discrete si astepti ca ea sa-si dea seama si sa actioneze? Nu prea merge asa, ori foarte rar.
Asa oricui i-ar conveni ca fata pe care o simpatizeaza sa i se arunce in brate, dar ar fi prea usor.

Ma omule, la tine e vorba ca asa iti place tie sa actionezi, de fapt sa astepti. Dar vezi tu, asteptarea asta, daca nu ai rabdare, poate insemna extrem de mult sau poate fi zadarnica.
Vrei sa spui ca daca placi o fata, ii dai anumite semne ca o placi, ii arunci priviri discrete, etc si astepti ca ea sa-si dea seama si sa actioneze? Nu prea merge asa, ori foarte rar.
Asa oricui i-ar conveni ca fata pe care o simpatizeaza sa i se arunce in brate, dar ar fi prea usor.

PS:Nu spun ca e o regula, dar tinde foarte mult. Barbatul este cel dominant/puternic, prin asta ii revine "dreptul" sa faca primul pas. INSA, nu e exclus, si nici nu am spus, ca o fata nu poate sa vina la tine. Realitatea chiar afirma asta.