Daca va protejati nu ramane insarcinata... sau daca ia anticonceptionalele...
nu conteaza daca o face prima. a doua. a treia oara o fata poate sa ramana insarcinata
Buna,nu e adevarat ca daca e prima oara nu ramane insarcinata, nicidecum.Trebuie sa va protejati pentru ca ea poate ramane insarcinata chiar din prima, nu conteaza ca o faceti pentru prima data sau pentru a 100-a oara,nu are importanta.E de preferat sa folosesti prezervativul; e cel mai simplu de folosit si sigur; asa puteti sa va bucurati in voie de momentele frumoase ptrecute impreuna fara sa va faceti griji ca ar ramane insarcinata.
Stiu cateva cazuri in care fata a ramas insarcinata din prima pentru ca nu s-a protejat,si e pacat ca pentru o clipa de placere sa platesti scump,nu riscati,e pentru binele vostru,la varsta voastra un copil nu e tocmai potrivit.
Mai ales daca nu sunteti experimentati, sunt mai mari sanse sa ramana insarcinata.
In concluzie, ai mare grija ca ea poate ramane insarcinata si inca sunt sanse mari.
Cumpara o cutie de Durex, de ce sa te risti?(dar nu e adevarat ce se spune)
E un mit, total fals. nu va riscati...de fapt ce zic eu, nu faceti sex neprotejat! chiar daca e prima data, ea poate ramane insarcinata fara probleme. iti dau un examplu, o domnisoara de aceeasi varsta cu prietena ta s-a prezentat la medic cu scuza " dar am auzit ca "prima data" nu am cum sa raman insarcinata" si ce crezi? era insarcinata, normal. nu conteaza daca e virgina, prin penetrare himenul se rupe deci sperma ajunge unde trebuie fara nici o retinere. chiar si daca este virgina, himenul are orificii prin care sperma poate intra( asta in cazul in care ejaculezi pe vaginul ei fara penetrare). cam asta este, mai bine protejati-va. aaa si nu va bazati nici pe metoda calendarului, nu e 100% sigura.
ma repet, protejativa, nu vreau sa va sperii doar sunt lucruri pe care trebuie sa le stiti, foarte bine ca ai intrebat. mult succes si have fun
Poi ...deci.daca o faceti protejat nu ramane insarcinata`
daca nu o sa ramana`[logic.nu?]dar nu crezi ca ea e cam mica. deoarece la o varstra ca asta poate face cancer de col uterin.[ea e pregatita de asa ceva]ciudat ...macar de avea 17 ani. infine trebuie voastra.si din cate am citit [si am citit multe] nu stiu de faza cu prima data gata nu ramane `
`Si nu am trecut prin asa ceva.[da m.am informat]
Sper ca te.am ajutat
Bafta!
Nu, nu este adevarata. Dimpotriva, prima data riscul de sarcina este maxim, fiindca se pot produce ovulatii spontane.
Fals cu desavrisire. oragnismul tinerelor mai ales la prima relatie este extrem de sensibil si nu poti sti ce se petrece in organism.pot aparea ovulatii chiar dac e prima data si ramii insarcinata.fii precauta ia masuri de protectie intotdeauna.
Mutubal întreabă: