In primul rand e cea mai frumoasa poveste pe care am auzit-o vreodata, dar in acelasi timp trista. Pentru tine scumpa mea, vorbesc sentimentele, nu tu. Incearca sa ii areti ca il placi prin semne discrete, glumeste cu el, incearca sa reiei activitatile pe care le faceai cu prima ta iubire. Cand veti fi mai apropiati, incearca si deschide o discutie cu el despre o posibila relatie, si afla ce crede, dar fa-o in cel mai discret mod. Daca sentimentul nu e reciproc, puteti ramane prieteni, si asa e bine, e minunat sa ai un prieten(baiat) in care sa ai incredere, un frate mai mare..Nu te ascunde dupa deget. Daca iti va fi mereu teama sa nu fi respinsa, nu vei avea de castigat nimic in viata, crede-ma. Am patit si eu la fel sa stii, si nu sunt decat cu 2 ani mai mare ca tine, dar totul va fi bine, iti promit! Mult succes :*
Scrii frumos sau sentimentele descrise de tine sunt frumoase...
pai... ofera-i semne ca il placi... o atingere usoara pe mana, un pup neasteptat. chestii ce stiti voi fetele.
si. nu te oferii lui "toata" [ce exprimare]
hmm. nu stiu cum sa seduci un baiat.
stiu in schimb cum sa seduci o fata, dar nu cred ca te intereseaza.
oricum. nu-ti recomand sa te duci la el si sa-i spui direct. foloseste-ti sensibilitatea ta [pari a avea destula]... si daca te simte e posibil sa te merite.
Du-te pe Facebook dating si uita-te la jojo's, mai schimba animeurile de la shoujo la altceva te rog eu din suflet