| denisa0906 a întrebat:

Stiti... as vreau si eu un sfat cv... o prietena de`a mea e pe la inceput cu relatiile astea de dragoste si e pe punctul sa faca o mare greseala cum sa o previn sa nu faca asa ceva?sad pentru ca ea nu stie ce face si cat o va costa...sad ma puteti ajuta cumva? va multumesc

Răspuns Câştigător
| yadora a răspuns:

Pai treci la actiune pana nu cade nasol in groapa... o iei frumos de "mot" si stati de vb la modul cel mai serios; in cazul in care nu vrea sa te asculte sau te asculta dar face tot ca ea... da-i un ultimatum si vezi ce alege! Doar de ea depinde totul.

6 răspunsuri:
| YLLL a răspuns:

Depinde de varstabig grin

| crisS a răspuns:

Spune-i sa aiba incredere in tine ca ( probabil ) ai mai multa experienta in chestiile astea decat ea. Incearca sa ii castigi increderea... nu stiu ce sa spun ( foarte frumos din partea ta ca vrei sa o ajutibatting eyelashes )

| monyk a răspuns:

Buna, fi alatru de ea, spune-i parera ta in ceea ce priveste realtiile de dragoste, fa-o sa aiba incredere in tine, daca tu ai mai multa experienta ajut-o sa i-am decizii cat mai bune, succes...

| ---droid-kid--- a răspuns:

Dai doua palme si trezeste'o la realitate!

| Linda a răspuns:

Spune-i sa de un search aici pe site cu cuvantul zile, de obicei se apar mesaje cu fete carora le-a intarziat cm si sa vada care este frumusetea distractiei. Multa intelepciune ii doresc.

| amoremioX a răspuns:

Ce fel de greseala? sex cumva?