anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti bancul cu scufita? daca nu vil spun eu:
Merge scufita prin padure si se intalneste cu o pasarica, la care pasarica ii spune scufitei: -Daca nu te mariti te mananc! ...Merge scufita acasa si ii spune mamei sale:-Mama...mama, ce e fata mea!?, la care scufita zice: ma marit, da de ce fata mea?: ca ma mananca pasarica! Ce ati face daca v-ati intalni cu pasarica?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu i as revolva problema scufitei, din amabilitate logic.

8 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Cred ca a-si ignorao, daca te mariti, sau daca vrei sa faci ceva cu cineva nu trebuie sa primesti indicatii, o faci fara sa zici la nimeni.Cind hotarasti sa faci acest lucru o faci din placere sau din dragoste.De aici trage-ti voi concluziile! Are rost sa vb de pasarica sau nu?winking

| ioanaa a răspuns:

Cand imi va veni vremea sa ma marit, nu o voi face pentru ca va fi faza cu pasarica tongue

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Pentru ca ai umor: Bula in bucatarie, cu doua pahare de whisky in fata si un vibrator pe masa. Intra sotia si-l intraba ce face, la care el zice ca sta la un pahar cu ginerele. Nu ar fi o solutie utila pentru pasarica? Nu ca ar fi singura, dar nu e neaparat nevoie de maritis pentru o problema asa minora, nu?

| dulshe a răspuns:

laughinglaughinglaughing prea tare bancul

| Wtf9000 a răspuns:

Si daca esti baiat? Te intalnesti cu sarpele?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si fara sa te mariti poti rezolva problema cu pasaricalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ha ha glumet baiat