| Andreea20000 a întrebat:

Stiti ca exista genul de fete care sunt mai invidioase si sa zicem intr-un fel se cred smechere, dar de fapt sunt foarte naive, ei bine eu am cunoscut genul asta de om, chiar am cunoscut doi.Sunt doua surori, una este mai increzuta decat cealalta, cand ies afara la strada mereu asculta muzica se dau cine ca mine, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar le-am ignorat, am ras in hohote pentru ca nu mai stiam ce sa fac sa le fac si eu in ciuda, nu neaparat in ciuda, dar sa fac lucruri care sa le impunga asa un pic, stiu ca nu merita atentie, dar eu pur si simplu ma amuz...As dori sa aflu voi ce ati face in situatia mea, ce ati face ca sa le omorati de ciuda? Nu doresc sfaturi gen :nu le baga in seama, combina-te cu iubitii lor, nu sunt genul, sunt mai retrasa, dar doresc sa le intep! Ce sa le fac?

5 răspunsuri:
| deliutza6 a răspuns:

Iesi afara cu o gasca mare atrage toti prietenii lor de partea ta si incerca sa le klasi cat main singure crede-ma merge ti-o zic din proprienexperienta

| Gabitza1305 a răspuns:

Incearca sa le faci sa fie intr-o situatie penibila, insa fara a-si da seama ca tu le-ai fauct asta de exemplu da ca ele vor sa se aseze pe o banca punele o guma de mestecat sau ceva si fi atenta atunci cand se ridica sa plece sa ii atragi atentia ca are o guma pe fund insa intr-un fel in care sa se simta stanjenita... hmm...nu imi vine nici o replica in minte dar sper ca ai inteles ce am vrut sa zic big grin

| Tiberius a răspuns:

Deci ai cunoscut "doi fete nu? o fata, "doi" fete?

| alexandra_5378 a răspuns:

Da asa va trebuii sa fii asa mai populara cu prieteni buni deal lor sa cel ma sigur si eu am doua priietene surori dar no ma dispera cateo data

| usernamebpla a răspuns:

Nu stiu.dar la stilul meu ii total diferit de al lor (eu ma gandesc de fiecare data facnd fac o miscare ca`s penibil, cand rad mmi se pare ca`s penibil, cand merg mi se pare ca nu merg bine, cand clipesc mi se pare ca nu am facut ceva bine, cand sp o glm mi se pare ca nu`i buna ).si scuze.dar eu as face ceea ce ai sp uh ca nu vrei sa faci, sa nu le bagi in seama, mas [reface ca nu le aud cateodata, sau leas lasa sa vbeasca de unele singura att cand uh poti o discutie cu altcineva + att cand is penibile rau as mai baga cate un : "TERMINA!" call meu rolling eyes