Probabil. Dar stii tu cum sunt baietii.Majoritatea cred că,, sunt bărbati,, si se pot descurca,, singuri,,. Cei care nu cer sfaturi poate că se descurcă singuri(foarte rare cazurile) sau cum ai spus si tu la petrecerea burlacilor sau au plecat la mămicile lor să le ceară sfatul.Cine poate stii ce e in mintea unui băiat?(dacă este intr-adevar ceva).
Bye bye
Noi...nu prea avem cui duce. apropo sunt unele fete ca daca le placi ele nu vor ca tine ca sa ti faca-n ciuda!
Noi neam bagat de mult ceva in ele fete! am lasat dragostea deoparte si ne vedem de viata noastra plina de chefuri, betii si tarfe, nu avem nevoie de una care sa astepte cadouri si sa nu dea nimic in schimb! intelegi?
Nu ţi-ai pus niciodată problema că bărbaţilor poate li se rupe de americănismele împrumutate?!
Şi-n plus, pentru cele care sunt "două puncte ics" la ideea de Valentine's Gay, e destul de uşor ce să-i cumperi cadou şi n-au nevoie de sfaturi de pe net.
Salut.
P. S.: Nu am primit şi nu am oferit niciodată, nu voi primi şi nu voi oferi niciodată cadouri de Valentine's Gay.
anonim_4396 întreabă: