30% din intrebarile de la d/s sunt despre alte chestii.
Din cele 70% ramase, nici 10% nu sunt puse de persoane peste 17 ani, cu intrebari cat de cat serioase.constiente,ci ori de fete de 12 ani care se masturbeaza, ori de 15 carora le e teama ca raman gravide, etc.Peste 25% sunt la misto.
deci?
Aia cu cauzele nobile, misca ceva in realitate.Astia de la dragoste si sex viseaza pe tastatura majoritatea.
Sint dependent de seeexxx.Sint facut pentru seeeexxxx.Fac sex des de toottt, o data pe an, citeva secunde.
Pai la generatile astea din ziua de azi numai la sex le sta gandul toata ziua
Hmm aici poate sunt intrebarile cele mai interesante, si persoane care chiar au nevoie de ajutor.Pentru ca la alte subiecte sunt unele intrebari chiar plictisitoare,caruia nimeni nu ii face placere sa le citeasca si nu e o problema adevarata! Pentru mine sexul nu e asa important(nu cred ca are legatura cu faptul ca inca nu am facut)pentru ca nu imi schimb principiile si conceptiile,iubirea e mult mai importanta decat sexul(de aia e dragoste si sex).Eu cred ca dragostea e mai importanta decat aproape orice,pentru ca e un sentiment de necontrolat si cauzeaza probleme, iar sexul pentru multi a devenit o necesitate si o dependenta, ceea ce e gresit.
anonim_4396 întreabă: