| bumbam a întrebat:

STITI CEVA DESPRE HPV?sad

Am 16 ani si cred ca am HPV la nivel anal(mi.au aparut ca niste alunite mici care au inceput sa creasca una dintre ele fiind chiar destul de mare sunt rosii, cateodata chiar avand mancarimi acolo si sangerari anale can ma duc la toaleta) nu stiu de unde si pana unde dar se pare ca ma incadrez perfect in lista de simptome existente ale acestui virus.Va rog frumos daca imi puteti spune cum sa fac sa dispara aceasta problema.Parintilor imi este rusine sa le spun dar cred ca odata si odata tot o sa trebuiasca sa le spun probabil trebuie sa ma duc la un dermatolog...Si m.ar mai interesa costurile metodelor de indepartare si ce este cel mai convenabil si potrivit pentru mine avand in vedere si varsta pe care o am.

Va multumesc si va rog foarte mult sa ma ajutati nu prea stiu ce sa fac...

PS:sunt baiatt am vazut ca la femei exista mici diferente...

Răspuns Câştigător
| Korrawi a răspuns:

Te duci la dermato-venerologie. Sunt cateva metode de a fi ditrusi negii. Prin criogenizare (ii ingheata, dupa care cad ei singuri), cu laser, cauterizare, si prin ardere chimica (podofilina). In mod normal ar trebui sa-ti faca anestezie, cel mai bine te duci la dermatolog si-ti explica el. Nu sta mult timp pentru ca au tendinta sa se intinda si e si foarte contagios, este posibil sa transmiti prin folosirea obiectelor comune (in cazul tau prosoape, burete, perie etc). Sper ca a fost de ajutor.

0 răspunsuri: