| Alexandra_8236 a întrebat:

Stiti ceva m-am saturat toata lumea de la mine din cls zice ca imi place de un anume baiat sau de altii dar mie nu-mi place pentru ca eu sunt deja indragostita de enrique iglesias si nu pot sa ma uit dupa altcineva enrique iglesias e un cantaret foarte frumos va rog spuneti-mi ce sa fac ca sa ma creada ca nu-mi place de nimic plzplzplz

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu te iluzionezi prea mult cu domnul biserica el are viata lui si orice fan al lui ar vrea sa fie cu el dar lui nici nu ii pasa de lume doar banii il mentine in top acolo.

| ascovit a răspuns:

Haideti utilizatori TPU! Fara jigniri. Nu stiu de ce insa mie mi se pare normal ca unora fete, sau chiar baieti sa simpatizeze staruri, chiar daca tu spui iubire, nu poate fihee hee, sorry! Lasa-i in pace, in cel mai bun caz, nu le spune de cine iti placehee hee, caci vor rade de tine, nu sta bine sa spui ca iti place de un anumit star. Ziua adevarului, fiecare simpatizeaza mai mult sau ma putin un star de sex diferit, in unele cazuri partenerul/a au cam aceleasi trasaturi cu starul, in altele nu, este trecator sau nu, este posibil ca atunic cand iti vei intalni marea dragoste sa spunem, inca sa mai simpatizezi acel star, ce-i drept, nu vei avea cum sa il cumopari cu iubitul/ta, mi-au povestit unele fete care au trecut prin a incerca sa-si compare iubitii cu starurile lor favorite. Tu spui ca esti indragostita deoarece inca nu ai intalnit un baiat la care sa te gandesti ca ar fi un posibil iubit, insa de fapt, este o simpatizare, poate chiar o idolatrizare a unui anumit star, este normal si ai sa iti dai seama cand ai sa intalnesti un baiat pe care sa il placi, atunci timpul in care te gandesti la Enrique Iglesias sa se duca in a te gandi la acel baiat, desi vor mai exista ganduri la acea vedeta. uite, ca sa iti arat ca sunt multi ca tine, eu simpatizez,( desi si a simpatiza in cazul meu e deja prea mult spushee hee) pe Andy Biersack de la Black Veil Brides.
ca sa nu o mai lungim cu simpatizatul vedetelor de sex diferit, incearca sa glumesti si tu pe ceea ce spun colegii tai, lor le place sa te tachineze, ai putea ciar si sa ii ignori:-), stii doar ca ignoranta doare cel mai taresmug

O zi buna!

| Narcis2007 a răspuns:

Ce drame mai aveti so voi...

| fgch a răspuns:

:-s fata puneti gandurile in ordine...atat pot spune :-s. Nu e ok sa zici asa ceva, ca esti indragostita de ala.Bn, asta decat daca nu esti cumva foarte mica(

| Whatthehell66 a răspuns:

Scumpa catzi anisori ai? 6-7?

o sa vezi u cand o sa mai cresti ca sa iubesti un star este o pierdere de timp... mai bine stai si visezi la el decat sa-ti gasesti pe cineva real cu care sa impartasesti anumite sentimente?

esti inca o copila. am inteles. dar lasa`le dracul de staruri ca nici macar nu stiu ele ca existam.

Take care scumpa!laughing

| Georgy_7404 a răspuns:

Traieste-ti viata Enrique nu se va uita niciodata la tine mai ales ca nu va cunoasteti ...decat daca nu cunva stati in aacelasi oras amandoi desi imio e greu sa crd pentru ca alfel intrebarea u era in engleza si apropo de intrebare spune-i pur si simplu ca nu iti place si gta

| php a răspuns:

Prefer sa cred ca glumestirolling on the floor Uite eu zic sa incepi sa te uiti la baieti pe care ii poti vedea si atingerolling on the floor

| Haose a răspuns:

Eu cred ca, colegii tai rad de tine deoarece esti proasta.

| Joky a răspuns:

Da-le dreptate. Zi si tu: -Nu vedeti ce frumos e?!(cu alte cuvinte fa BLUFF). Dar zi tot pe un ton ironic. Crede-ma ca o sa te lase in pace. Si in legatura cu Iglesias...am si eu o colega care in CLS. A VII-A zicea ca ii place de unu Ian, un vampir si a zis ca daca o sa-l vada si ala o s-o ignore o sa se impustestraight face. PS: In toamna incepem a VIII-a.

| oana_5984 a răspuns:

laughingbahlaughingasta-i o prostie sa iti placa de unu care ii si in alta tara, ii si cu mult mai ca tine(banuiesc) si nici nu stie ca existi...scz daca is rea dapoi no indragostestete de cineva cunoscut tie sh de varsta ta... apoi in legatura cu copii eia care iti zic chestii delea dale paci si zi si u despre eiwinkingbafta si scuze

| alindager a răspuns:

Niciodata nu o sa fii impreuna cu Enrique Iglesias mai bine uitete dupa un alt baiat de la tine din scoala decat sa iti faci sperante.