Nu exista rugaciuni, ci doar farmece.Dar nu face prostia sa te duci la vreo vrajitoare sau ceva de genul. Lupta pentru ceea ce iti doresti si nu renunta.Fa si tu tot posibilul sa te intalnesti cu el, cum a spus si sylar, afla de la prieteni mai multe detalii despre el, unde sta, pe unde iese pe afara si intalneste-te cu el. Chiar daca te-a uitat, atunci cand te va revedea cu siguranta isi va amininti de tine. Pana la urma in dragoste si in razboi totul e permis, asa ca fa tot posibilul sa fi-ti impreuna daca tu simti asta. Bafta multa
Nu exista rugaciuni pentru Asa ceva, Dumnezeu nu te poate ajuta sa cucerestiare alte treburi Mai importante.
Nu exista o rugaciune speciala pentru a face asta,intreaba-ti si tu prietenii care il cunosc, daca stii cum il cheama(ma refer la numele intreg)cauta-l pe facebook, spera si lupta nu astepta sa pice din cer
Nu cred ca rugaciunile te-ar putea ajuta cu ceva.Nu conteaza numai ce vrei tu, important e si ce vrea celalalt.Si in acest caz scuza-ma ca-ti spun.dar daca el n-a mai dat nici un semn inseamna ca sentimentele lui vizavi de persoana ta sunt nule, Si in cazul in care nu ti-a spus nimeni pana acum dragoste cu sila nu se poate.
Pune mâna pe cadavrul lui, închide-l în dulap și nu spune nimănui de crima comisă.
Da ma, cel mai tare raspuns ba raspunsu asta merita o funda de aia uriasa ana_8575 eu zic sa ai dai funda ca e cel mai bun bv man Polaris sa mai dai raspunsuri din astea ca sunt bune ma
Nu exista. Doar ceva magie neagra. Dar nu poti obliga pe nimeni sa te iubeasca.
Va multumesc pentru raspunsuri!
@ pisoias: el nici macar nu se gandeste ca mie mi.a placut de el, e mai mare ca mine cu 10 ani , nu avea cum sa dea vre.un semn de viata pentru ca nu a fost vb de asa ceva intre noi,