Mă tentează să fac mişto dar, pe de altă parte te înţeleg, oarecum.
În Galaţi, în căminele de fete, investeşti 30 de RON în pate, pâine şi câteva ţigări şi primeşti 2-3 fete fără stress, mai ales dacă te duci joia sau vinerea când nu mai au bani de la "mămicuţa şi tăticuţu" pe care-i primiseră luni, că i-au tocat prin club.
În căminele din Cluj n-ai nicio şansă sau dacă ai, costă mult.
În cominele din Iaşi, doar la Medicină se merită însă cele care chiar o fac pe bani stau la intrarea în Iaşi (sensul dinspre Bucureşti) şi practică tarife în jur de 50-70 de RON pentru "full-option"(obţii reduceri dacă o iei acasă şi-o hrăneşti - atenţie însă că unele sunt hoaţe!).
În Bucureşti, faci un drum în "Agronomie". Cu câteva propoziţii bine plasate, te alegi şi gratis. Dacă nu, tot aşa, câte ceva de-ale gurii şi 30-50 de RON.
Tot în Bucureşti, spre periferie sunt şi bordeluri clandestine unde tarifele (conform unui reportaj tv difuzat anul trecut) oscilează între 60 şi 100 de RON. Mai în centru se ajunge şi la 200 de RON.
Dacă stai în oraşe mai mici, caută la intrarea dinspre Bucureşti a oraşului în care stai şi... na... negociezi cu ele.
Succes!
@Damian Ghe,
E frumos la oras? Iti place? Ai auzit de curand de aceste "fetite" si vrei sa le incerci? De ce nu le intrebi pe ele care sunt tarifele? Sau nici locul nu il stii? Ai auzit de sora lui stanga? Daca nu ai o iubita, use it![E gratis, asta ca sa nu ne trezim cu o intrebare gen:"Care sunt tarifele pentru masturbare?"].
pa, pa.
Pai eu am fost la una, si aia e gratis si nu prezinta riscuri de BTS si altele. Si nici nu zice nu, si nici nu se supara cand sunt cu altcineva.
Sunt mandru ca stau la tara si ma numesc taran. Nu stiu cat de mandrii sunt taranii de la oras!?
Cu placere damian, incerc si eu sa ajut cat pot si stiu, nu prea fac misto si raspund unde am experienta necesara
bafta
Buna. Pai sigur cu bolile venerice vei fii onorat in serviciile folosite de ele. Daca esti mai norocos poti gasi sida sau un rest de sifilis. Fii inteligent si nu te cobora la asemenea servicii. Poti gasi dame de companie si in alte locuri, nu pe centura.Perseverenta este mama intelepciunii. Sa fii iubit si mai ales sanatos.
nana
Nu gasesti una care sa vrea, nu sa fie nevoita? sau vrei tu sa ii dai bani? ultimul samaritean
lilia_4457 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: