| νєησм a întrebat:

Stiti cumva cum pot sa nu mai iubesc o persoana?
Imi face rau asa ca trebuie cumva sa scap de sentimentul asta, nu vreau sa o urasc sau sa o uit (nici nu pot) dar vreau ca sentimentele pentru acea persoana speciala sa scada.
Sunt multe persoane aici care au suferit / sufera asa ca le rog sa imi dea cateva sfaturi.
Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| Dni_Deni_1999 a răspuns:

Eu ma chinui de 9 luni sa.l uit, relația cu el m.a distrus emoțional, am încercat sa fîn cu alți tipi dar nu pot, sera ma culc la 4 noaptea și ma trezesc la 6, la școală merg cu ochii roșii și umflați de plâns, îți dai seama, de 9 luni încerc sa.l uit și nu pot,la unele persoane durează mai mult, eu îmi scriu toate sentimentele și trăirile pe foi, le scriu data pe ele și le mototolesc, le arunc în dulap și le citesc câte.o data, probabil și la tine o sa mai dureze ceva timp și cred ca și la mine o sa mai dureze mult timp...îmi pare rau

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Accepta! Accepta faptul ca te face sa suferi si ca nu e potrivita pentru tine. Nu trebuie sa o urasti pentru ce s-a intamplat, ca nu te ajuta sa o uiti. Gandeste-te cu dragoste si cu liniste la relatie, la faptul ca s-a terminat si ca viata o sa continue si fara ea.

| grab a răspuns:

Ca sa nu mai fi atasat de o persoana trebuie sa incerci si sa incepi sa te atasezi de alta mai buna ca prima. simplu!

| MariusF23 a răspuns:

Te concentrezi in alta parte. Te joci jocuri pe calculator, conduci, muncesti. Chestii de genul. Si incearca sa nu te mai gandesti la ea. Nu merita.

| Vizi112Gl a răspuns:

Incearca sa faci sex cu altele!