Http://www.youtube.com/watch?v=XXpkMlYw-x8&feature=related
Fake, Fake si iar Fake. Chiar bill a declarat ca nu are prietena intr'o revista. nu stiu sg care dar a declarat ca e prea ocupat in studioul de la L. A. pentru a se mai gandi la vreo fata. acum pentru el prioritara este trupa si succesul acesteia. a mai declarat ca atunci cand va avea o prietena va declara scurt si la obiect intr'o revista sau intr'un interviu.
Funda?;;):*
Nu pot sa vad filmuletu ca nu mai merge.dar ultima poza care a aparut pe net a fost aia in care se saruta cu una si aia avea parul in coada parca.nu e adevarata, el a primit pe myspace numai felicitari in privinta cu ''noua prietena'' si el le-a spus ca ''poate in viitor, dar acum sigur nu''
Cel din poza este Arthur, el face parte din fanclubul de pe Facebook, nu este Bill in poza. Este fake, cel putin asa stiu eu.
Heey, nu prea cred dar daca da sunt f. f. f. fericita pentru el chiar daca imi place de el app daca nu va suparati am vazut comentarii la poza pe blogul lui tom ca nu este adevarata si ca este de fapt Arthur cine e?
Nu se stie sigur
Multi spun ca poza este trucata, altii ca este adevarata
daca ar fi adevarat eu m-as bucura pentru el;)
http://zumzyth.blogspot.com/ mai multe noutati pe blogul meu;)
Tokio Hotel 4ever!
Eu stiu sigur ca n-are dintr-o revista si un intrerviu dar de tom cine stiu?
Iti spun eu.Am cititt in revista,, Popcorn'' ca exista o poza cu un baiat care seamana cu Bill ...care se saruta cu o fata.Dar dupa cateva,, cercetari'' s-a aflat ca de fapt era un rus care semana cu Bill Kaulitz.
Deci ca raspuns, Bill nu are prietena.Bill nu near minti.El tine la fiecare fana/fan al lui si al trupei. Eu find nemtoaica ar fi trebuit sa vad in reviste de la chioscuri si pe RTL.
Bye...Bye!
Bye!
anonim_4396 întreabă: