Nu a fost malnutrita.Sel si Justin nu ar face asta.Si Selena a recunoscut ca nu e adevarat.Plus Nu ar fi acceptat selena la varsta asta si atunci ar fi avortat iar Justin nu ar fi lasat-o pentru ca stiti coi ce parere are el despre asta si ar iesi un scanadal mare rau...
Si daca sti raspunsul de ce ne mai intrebi si pe noi?
Eu nu cred asa ceva ca Selena e insarcinata mai ales cu Justin. Asa si daca a avut o cadere de calciu ce? I-a munceste si tu zilnic atat de mult ca ea uneori nici nu are timp sa mamance normal ca poate face si-o cadere de calciu ce ti se pare asa wow
No uite de ce nu dormeam eu noaptea,iti dai seama,selena intai il barfea pe ala ca o punea sa-si dea tocurile jos si acum se iubesc, vezi doamnesi ce mult munceste ea, sta toata ziua la machiat si coafat si e actrita ea si cantareata.
Am auzit si eu de povestea asta."carcotasii" sustin ca selena e insarcinata.dar nu e asa.chiar daca cei 2 se iubesc mult si duc o viata mai adulta impreuna.nu inseamna ca ea este insarcinata.
Hai frate. SCHIMBA NAIBII CATEGORIA. pe cine naiba intereseaza daca e insarcinata selena gomez? asta era o categorie pentru cei cu intrebari legate de dragoste & sex, nu despre Justin beiber si selena gomez.
i hope i helped (^_^)
Asta jur ca e o problema de stat.alta treaba cred ca n`ai decat sa-i vanezi pe selena si gay`u de justin)
Cum dracul sa fie in puii mei insarcinata cu JB ) deci clar cadere de calciu=)
JB barbatu` fatal asta`i buna
Myself_5723 întreabă:
Mutubal întreabă: