| Chans a întrebat:

Stiti daca Selena Gomez este insarcinata cu Justin Bieber sau a avut-o cadere de calciu?
Eu stiu raspunsul si vreau sa vad daca mai stie cineva!

Răspuns Câştigător
| lollyd a răspuns:

Nu a fost malnutrita.Sel si Justin nu ar face asta.Si Selena a recunoscut ca nu e adevarat.Plus Nu ar fi acceptat selena la varsta asta si atunci ar fi avortat iar Justin nu ar fi lasat-o pentru ca stiti coi ce parere are el despre asta si ar iesi un scanadal mare rau...

9 răspunsuri:
| Viviluka a răspuns:

Si daca sti raspunsul de ce ne mai intrebi si pe noi?

Eu nu cred asa ceva ca Selena e insarcinata mai ales cu Justin. Asa si daca a avut o cadere de calciu ce? I-a munceste si tu zilnic atat de mult ca ea uneori nici nu are timp sa mamance normal ca poate face si-o cadere de calciu ce ti se pare asa wow

| AndaWest a răspuns:

No uite de ce nu dormeam eu noaptea,iti dai seama,selena intai il barfea pe ala ca o punea sa-si dea tocurile jos si acum se iubesc, vezi doamneoh go onsi ce mult munceste ea, sta toata ziua la machiat si coafat si e actrita ea si cantareata.

| RedAppLe a răspuns:

Cadere de calciuwinking

| ToxicGirl a răspuns:

Am auzit si eu de povestea asta."carcotasii" sustin ca selena e insarcinata.dar nu e asa.chiar daca cei 2 se iubesc mult si duc o viata mai adulta impreuna.nu inseamna ca ea este insarcinata.

| Stryder_1593 a răspuns:

Hai frate. SCHIMBA NAIBII CATEGORIA. pe cine naiba intereseaza daca e insarcinata selena gomez? asta era o categorie pentru cei cu intrebari legate de dragoste & sex, nu despre Justin beiber si selena gomez.

i hope i helped (^_^)

| daxxy a răspuns:

Asta jur ca e o problema de stat.alta treaba cred ca n`ai decat sa-i vanezi pe selena si gay`u de justinrolling on the floor)

| monymonika a răspuns:

Eu sunt de acord cu: DianeTymbo

| barbieboy a răspuns:

Esti un prostwinking fundita?smugsmug

| LesLady a răspuns:

Cum dracul sa fie in puii mei insarcinata cu JB rolling on the floor) deci clar cadere de calciu=)
JB barbatu` fatal rolling on the floor asta`i buna