| alexamary a întrebat:

Stiti imi place de un baiat! anul' trecut se tinea dupa mine ma imbratisa, ne-am pupat prin provocari eu faceam impresia ca nu imi place de el dar il iubeam!
acum cred ca el o place pe cea mai buna prietena a mea dar sigur mai are sentimentte pentru mine! cum pot sa fac sa aflu daca chiar ma mai place? :'( va rog mult... eu chiar tin la el!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Iata ca tu ai reusit imposibilul: sa iubesti un baiat fara sa realizezi daca-ti place sau nu de el. Derutat, el acum isi cauta fericirea in bratele altei fete. Asteapta ocazia unei noi provocari si atunci arata-i de ceea ce esti tu in stare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai place, trenul a plecat din gara. Poate data viitoare cand iti va placea un baiat ii vei spune asta, in loc sa te comporti ca o mironosita si sa astepti ca el sa faca totul.

| CheLoo23 a răspuns:

Foarte frumos e chiar sentimental cand vorbesti despre el happy merita cu adevarat sa te lupti pentru el vezi tu mai prieteni sau cei mai buni prieteni nu mai exista asa ceva sau dus vremurile alea
sfatul meu ar fi sa vorbesti cu el sa ii spui ceia ce simti cu adevarat si vezi parerea lui daca te iubeste cu adevarat iti zic eu ca o lasa pe "cea mai buna prietena a ta" si ar fi cu tine ar fi langa tine sa nu te mai simti singura ca nu ai de ce
vezi si tu cum procetezi cum faci dar nu mai sta asa pun pariu pe viata mea chiar acuma ca iti distruge inima te face sa suferi cand "el" este in bratele acelei fete happy bai bataie si pune mana pe ce este al tau happy bye happy

| Axente_Gabriela_1997 a răspuns:

Pai strangeti-va un grup si jucati ADEVAR SAU PROVOCARE iar tu sa vb cu cineva sa-i puna intrebarea,, Iti place de...'' iar tu asa o sa afli daca ii mai place de tine! :*

| zambeste25 a răspuns:

Jucati adevar si provocare intr-un grup, vorbeste cu cineva din grup in care ai incredere sa-ipuna provocarea sa te pupe pe :*, sau intreaba-lpe cel mai bun prieten al lui ce parere are el despre tinewinking succes