| MaximovGeorgiana a întrebat:

Stiti pov cu iubitul meu ca ne despartisem. ne-am impacat dar acum iar ne-a m desp. si aseara am vb cu el si a spus ca nu m-a uitat doar ca in momentul asta nu se mai considera in stare de o relatie mai ales ca noi ne vedem mai rar deocamdata. si ca ar fi bine s'o lasat asa pentru moment ca e cel mai bine pentru amandoi. voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Buna.

Iti spun din proprie experienta ca asa este cel mai bine.

Baiatul este nesigur pe sentimentele lui, sau vrea o perioada sa fie singur sa se gandeasca cu adevarat ce vrea de la o relatie, de la el, de la tine.

Daca te iubeste, se va intoarce. Eu am fost despartita de 3 luni, si asta ma ajutat in gandire foarte mult. Acum nu mai fac greseli mai si las de la mine. Si pot sa zic ca si el lasa, deci ne merge chiar ok.

Deci lasa`l sa se gandeasca. Mai vorbiti din cand in cand ca amici, mai da`te usor la el, dar nu`i mai pomeni de impacare sau relatia pe care ati avut`o, lasa`l pe el s`o faca. Daca va vedea ca te`ai mai schimbat putin, ca esti mai deschisa, ca mai lasi de la tine, se va intoarce fara sa mai stea pe ganduri!

Multa bafta!:*

3 răspunsuri:
| andree_5411 a răspuns:

Este nesigur pe sentimentele lui.
Nesiguranta este ceva normal.
Dar tu trebuie sa ii demontrezi ca esti langa el si ca orice s-ar intampla va fi bine.
Nu conteaza ca nu va vedeti 2-3 zile...
Conteaza sentimentele pe care le aveti unul fata de celalalt.
Daca el nu simte ceva pentru tine, ceva profund...de aia vrea sa o lase "mai moale".
Pentru ca.iti spun. daca te iubea cu adevarat, nu vroia sa va despartiti.
Iti spun din proprie experienta.
Am stat certata cu iubitul meu o luna. apoi ne-am impacat o saptamana. apoi i-ar ne-am certat.
Dar ne impacam mereu, pentru ca ne iubim foarte mult.
Ar trebui sa vorbesti cu el.
Sa ii spui cum stau lucrurile.sentimentele tale fata de el.
Daca el simte la fel, va vrea sa va impacati, daca nu.va inventa scuze de genul "sa o lasam pentru moment"...bla bla bla.
Daca nu vorbiti, el nu va sti ce gandesti tu.
Spune-i verde in fata!
Asa iti vei da seama ce simte pentru tine.
Si sa nu regreti nimic din ceea ce te-a facut sa zambesti:*.
Succes!
Funda?

| tatiana4all a răspuns:

Și eu trec prin ceva asemănător.Lasă-i un timp să se liniștească. Și eu am făcut aceleași greșeli ca tine, țipam la el, ba chiar reacții mai urâte. Lasă-l o zi, două și vezi dacă te caută. În momentul ăsta, crede-mă că și eu fac la fel. Înțelege-l și pe el, pune-te în situația lui, eu asta am făcut și nu mi-a plăcut. Dacă te iubește sigur se va întoarce la tine.Ai încredere în tine și în el.Eu am avut o relație de 4 ani și 4 luni... înțeleg extrem de bine prin ce treci. Dacă vrei să vorbim lasă-mi id-ul tău. Îmi doresc să te ajut! Multă baftă și nu îți pierde speranța!

| nycole a răspuns:

Buna Georgiana. Am citit istoricul relatiei voastre. Eu cred ca nu stie ce vrea.Lasa-l in pace, nu insista prea mult si vezi ce face.Ai rabdare si nu te mai certa cu el.