Este a 20 a oară când postezi!
Unul la mâna embrionul la 8 săptămâni este cât un bob de FASOLE!
Ceea ce elimini tu sunt cheaguri de sânge, ți-am mai zis zi mersi că elimini cheagurile și nu stai cu ele în organism!
Vezi alt medic ginecolog! Schimbă-l numai sta așa! Ce ești atât de prostănacă!
Bună.
Ai resturi, de aceea întâmpini atâtea probleme. Mergi la un alt ginecolog pentru curățare.
Decât să stai aici, pe net, du-te să te tratezi.
Pa, pa.
In inteles ca nu te-au bagat in seama dar daca suni la urgente ei vin acasa si sunt nevoiti sa te duca la spital pentru analize, chiar nu imi pot da seama de unde si pana unde sangerezi asa mult, nu-i normal, suna la urgente spune-le ca sangerezi si ti e rau
Vad cel putin 5 oara postand aceeasi problema.De o luna de zile elimini cheaguri... Fata, tu chiar nu tii la sanatatea ta? Iti spun pentru a 5 oara SCHIMBA MEDICUL pana gasesti pe cineva care te poate ajuta!
Nu mai sta asa.E posibil sa nu pot avea copii(parerea mea)
E a 21 a pe număratelea...
INSEAMNA ca mi-a scapat mie niste postari...
cu toate ca as fi preferat ca ce scrie fata asta sa fie doar povesti de adormit copiii
Nu știu dar la cât de împrăștiată este nimic nu mă mai miră. E într-o situație foarte delicată și pentru ea e total normal...
Si eu mi-as dori sa fie asa insa nu am bani sa ma duc la doctor si de la urgente m-a trimis la spital la internari si o zis ca acolo o sa ma vada cineva si maine m-as duce de dimineata insa mi ca imi trebuiesc bani si nu am.
Asigurari de sanatate ai?
Nu,nu am am 18 ani am fost angajata si acum numai am nimic
Eram pe cale sa inchid... fara asigurari de sanatate, fara bani, gravida nu mai esti ca benifiezi de gratuitati, la urgente nu te primeste...
Ma gandesc totusi ca ar trebui sa imrumuti niste bani si sa mergi la clinica particulara.Esti tanara, ai pentru ce lupta.
Deja m-am plictisit sa-ti spun ca esti inconstienta. Faza ca nu te-au bagat in seama eu nu prea o cred, e adevarat ca de obicei doctorii de la urgente sunt cam "miserumpisti", dar nu cred ca ai fost acolo sa spui ca elimini de o luna de zile cheaguri si ca sangerezi fara oprire si nu ti-au facut nimic!
Mergi din nou la medic, sau fa cumva rost de bani! Alfel vor face ai tai sa te ingroape, pentru ca in stilul asta asta o sa patesti! Trezeste-te si mergi la un alt medic, nu este nici normal nici sanatos ce se intampla cu tine, o sa ta anemiezi(si asta in cel mai fericit caz)!
Nu vreau sa te panichez si mai tare da suna infricosator, sfatul meue sa chemi o abulant acasa, daca de la spital n-au vrut sa te bage in seama, te vor examina si eu cred ca te vor lua sa vada despre ce este vorba, asta-i Romania nostra...
Nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu avorturi dar eu cred ca ai hemoragie externa, poate in timpul chiuretajului ti-a atins un vas de sange, dar tu stii ca pierzand atat de mult sange s-ar putea sa mori, asa ca fa ceva, ai grija
E o metroragie, dacă era hemoragie până acum murea... oricum cum e nu e bine.
E creepy ca nu te-au bagat in seama, adica se poate in timpul avortului sa ti fi atins artera uterina, sa o fi cusut iar acum cusaturile cedeaza, nu stiu sigur, dar e posibil...eu zic sa dai o fuga extrem de rapida la medicul care ti-a facut chiuretajul si no judgement, dar ce ti se intampla e razbunarea copilului.
linarkfts întreabă: