Nu! Totusi ati stat 5 ani impreuna.Si 4 ani fara sex, deci a tinut mult la tine pentru a te astepta.Este foarte urat ceea ce vrei sa faci tu! Il lasi cand simti ca nu il mai iubesti nu cand nu te satisface la pat! Vorbeste cu el si spune-i ce ar trebui sa iti faca sa simti mai multa placere.Doar sunteti impreuna, nu trebuie sa va fie rusine.Asa poate se rezolva problema...
Gandeste-te ca daca vei face acest lucru el va crede ca esti (scuze) o cur*a.Nu vreau sa te superi pe mine, dar si eu atunci cand am citit intrebarea, acest lucru a fost primul care mi-a trecut prin cap (era ceva gen :frate asta-i. rau) dar ma gandesc ca nu esti asa.Ai pus intrebarea asta ca sa te ajuta,dar nici tu nu faci bine ceea ce faci. Daca nu te-ai simtit bine cu el,asta nu inseamna ca trebuie sa figi repede la altu`. Gandeste-te ca si el poate face la fel,probabil nici lui nu "ia prea placut" dar nu cred ca trebuie sa te paraseasca pentru asta.
Daca chiar il iubesti, patul nu inseamna tot, patul este doar "o jucarie" intr`i relatie...nu cerd ca intelegi da` NU DOAR ASTA CONTEAZA
incearca sa vorbesti cu el,poate, poate nu a fost prea bine dispus atunci, si asta poate fii o cauza :d
AndrewTate7789 întreabă: