Eu nu sunt fata dar daca ramai gravida nu ti se opreste ciclul?
adica ciclul iti vine prin desprinderea unei membrane din vagin de care se lipesc ovulele care urmeaza sa fie fecundate de spermatozoid... odata ce ramai gravida ovarele nu mai produc ovule, ovulele nu se mai prind de acea membrana si acea membrana nu mai are de ce sa se desprinda...asta e logica mea
PS: aste-a le-am invatat la bio
La tine lipseşte logica, aşa-i?
În primul rând, poţi avea "menstruaţie peste sarcină", însă nu asta e denumirea ei, ci "sângerarea deciduală", întrucât nu se prezintă normal, ci în cantităţi foarte mici, şi de obicei este închisă la culoare.
În al doilea rând, după 2-3 săptămâni de la concepţie apar simptomele de sarcină.
Deci, cum poţi să crezi că ai burta mare din cauza sarcinii, dacă până acum nu ai avut niciun simptom?
Vrei să te felicităm că ai făcut fără prezervativ? Poate ai contactat deja o BTS sau urmează să fii însărcinată, ţi se pare de lăudat?
Baftă!
Daca ai facut fara prezervativ, si nu a ejaculat in tine e posibil sa nu fii.dar totusi poate sa-ti vina ciclul si daca esti insarcinata.cel mai sigur e sa-ti faci un test de sarcina si sa vezi.dar e mai sigur sa te protejezi, parerea mea.nu cred ca iti trebuie un bebe ::*:*:*
Si data viitoare fa-o cu prezervativ sau cel putin pastile anti-conceptionale sa fii mai sigura ca nu ramai...
Nu poti ramane logic daca iti vine ciclu, ti-a explicat anonimus mult mai bine. Poti sa ai unele probleme cu stomacul pe care nu le sesizezi si se umfla burta, cunosc fete care au patit asa ceva acum depinde du-te la un doctor daca nu trece. Oricum si asta este un risc, mai bine elimini orice risc, du-te la controale mai des si sa nu ai problema pe viitor pentru ca nu este Ok sa ai un copil daca nu il vrei acum.O seara buna
Poti fi gravida si daca iti vine ciclul pentru ca organismul nostru este diferit.
Poate sa-ti vina ciclu, nu conteaza ca esti gravida.Si apropo asa de scumpe sunt prezervativele?
Poate sa-ti vina ciclul si sa fii insarcinata.Cel mai sigur ar fi sa-ti iei un test de sarcina si scapi de indoiala
Da. Poti sa ai o sarcina extrauterina dar tiai facut un test de sarcina? Iar cu prezevativul... se poate sparge.
Ioooaaannnaaaa întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: