Citeste pagina asta http://www.TPU.ro/......-cum-sa-o/
nu's rau, da m-am scarbit de voi de toti! sunteti niste criminali mah! va simtiti bine in pat, va laudati ce faceti voi in pat, si cand e de ceva fugiti k iepurii! vai cat l-ai iubit u ala cu care ti-ai pus-o! ce scump e el cu tine! si acum plangi pe la colturi k n-ai cu ce creste un suflet! unu care-i sange din sangele tau! citeste pagina ce ti-am dat-o! acolo e o scrisoare! de la ingerasul din burtica ta, pentru tine! bafta mare.si.dumnezeu sper din tot sufletul sa t ierte!
Poate ca acum esti speriata si nu iti reprosez. vreau doar sa te sfatuiesc ceva.Gandeste-te ca iei sansa la viata unei fiinte nevinovate, conceputa din neatentia ta. Poate esti speriata de o nastere si nu esti pregatita acum...dar gandeste-te ca exista si alte cai. Poti intra intr-un program de adoptie, adica sa lasi copilul sa se nasca si sa-l plasezi unei alte familii apoi.Chiar daca inca nu il vezi,el traieste! si mai important, traieste prin intermediul tau, este o parte din tine.Gandeste-te ca omorand copilul, omori o bucata din tine.Fiecare sutnem conceputi de Dumezeu cu un scop, si este unul dintre cele mai mari pacate sa faci avort, Dumnezeu nu te va ierta niciodata.practic faci o crima.De unde sti ca nu poate deveni ceva in viata? ca nu poate fi omul care sa schimbe ceva la lumea aceasta? macar da-i sansa sa se nasca si da-l spre adoptie si macar nu vei pacatuii.Gandeste-te bine.Plus ca eixtsa si consecinte fizice. poti sa nu mai ai sansa de a face copii vreodata sau pot aparea alte complicatii.
Desi nu am raspunsul la intrebarea ta, vreau totusi sa iti spun cate ceva.
Nu este un repros, intrucat probabil regreti tu suficient deja.Dar ia te rog in considerare toate variantele inainte sa recurgi la ceea ce iti propui...mai tarziu nici nu iti inchipui cat ai putea regreta.
Exista atat procedura de adoptie- sunt atatea cupluri tinere care nu se pot bucura de miracolul vietii- cat si diferite centre de plasament(o solutie ce-i drept mai putin placuta).
Orice decizie ai lua gandeste-te ca ceea ce Dumnezeu a creat, omul nu are voie sa desfaca, ce ai fi facut daca erai tu in locul acestui suflet, caruia i se refuza sansa la viata?
Nu iti cunosc situatia, si nu te judec, te rog doar sa iei in considerare toate datele problemei inainte de a gasi o solutie.
Toate cele bune.
Mai nu face avort o sa iti omori copilul gandeste-te ca e o viata... daca nu ai cum sa il cresti dal la cineva care nu poate avea copii si o sa il adopte.Gandeste-te ca acea fiinta acel copilas atat de mic vrea sa traiasca nu il poti omorii si plus ca dupa avort nu mai poti face copii niciodata poti avea hemoragii sau poti chiar murii, nu omorii acest copilas care te iubeste deja si imagineazati cum te roaga "mami te rog lasa-ma sa traiesc" o sa ramai marcata pe viata daca faci avort, daca ai inima lasa bebelusul acesta sa se nasca sa respire sa vada lumina zilei sa se joace nu il ucide. Sper sa te faca raspunsul meu sa te razgandesti...va doresc bafta la aman2