Nu cred ca ii place de tine in mod "special" poate daca vrei sa scapi din Zona Prieteniei baga-te in seama cu el, si incearca sa te bagi putin in viata lui privata. Crede-ma merge, daca nu incearca cu adv si provocare sa vezi daca ii plk d tine
Cred ca e cam stangaci in exprimare.cine stie, poate frumusetea ta il face sa se poarte aiurea.Un barbat cand gaseste o fata care-i place foarte mult incepe sa faca tot felul de prostii in preajma ta.Deoarece inima ii spune sa faca una iar corpul nu-l asculta.Dar poate fii si un necioplit, care nu stie sa se poarte cu fetele si trebuie indrumat putin.Incearca sa-l abordezi, intr-un fel, sa fii sigura ca e atent la tine.Intreaba-l diferite lucruri,vezi cum reactineaza,daca iti raspunde la fel. Daca e atent cand vobesti cu el,insemna ca te place,dar e timid. Daca chiar iti place, de ce sa nu deschizi tu sansa, sa-l cunosti mai bine.Studiaza-l de la distanta daca nu, si actioneaza cand simti nevoia)))
Pai vezi cum se comporta cand e langa tine, si cum cand e in preajma altor fete... daca se comporta ca un prost atunci:
a) e indragostit de tine
b) e prost
c) e prost si e indragostit de tine )
N-am prea inteles ce-ai spus, dar daca zici ca nu se baga in seama cu tine, cum face cu altele, dar totusi te priveste adesea...atunci cu siguranta te place. Poate mi-as fi dat seama si cat de mult, daca ai fi scris textul mai ingrijit. Oricum, e bine ca te rogi mult, o sa ajungi in Rai.
linarkfts întreabă: