| hamster a întrebat:

Stiu ca a mai fost pusa intrebarea dar mie imi place... dau fundita...cum a fost primul sarut? la ce varsta? in ce imprejurari? cei care nu s-au sarutat ca vreti s-o faceti?

5 răspunsuri:
| Danny a răspuns:

Nu am avut cine stie ce sarut. Daca se pune situatia: eu, 13 ani, ma intindeam ca sarpele dupa mancare laughing A fost naspa atunci, dar nu-l consider cine stie ce sarut... Deci inca astept big grin

| stiiix a răspuns:

Ahh, a fost superb. 13 ani, apunea soarele mi-a daruit primul meu sarut ca si cadou de despartire. Eram intr-o tabara si s-a intamplat cu 2 zile inainte de plecare. Special moment! :X

| xMikishor a răspuns:

Buna.Pai daca inca nu te-ai sarutat eu te sfatuiesc sa o faci cu cineva care tine mult la tine si care [sa zic asa] sa aiba experienta...Eu asa am facut prima data, si a fost foarte frumos. Iti urez bafta... funda?smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai primul sarut care pot spune cu adevarat ca mi-a placut a fost vara asta care a venit din partea unui baiat pe care il iubesc mult de tot eram intr-un parc si tocmai imi ceruse prietenia... dar m-am sarutat prima doara la varsta de 12 anibig grin

| A_5617 a răspuns:

Ieri am avut primul sarut. blushing
La scoala.
In baie.