Compoartă-te normal, te va place pentru cine eşti, nu pentru cine te prefaci că eşti.
Şi da bag-o în seamă deşi, e puţin periculos deoarece, încă mai e cu acel băiat. Dar ia-o uşor ca nu cumva să se întâmple cine ştie ce, ca până la urmă să nu vă vrea pe niciunul.
Vorbeşte cu ea. Încearcă să îi dai sfaturi când are probleme, ajut-o când trebuie, fii cu ea la bine şi la rău.
Atunci dacă ea va vedea că faci toate astea pentru. ea, şi ţii la ea, fără să trebuiască să îi spui, atunci sunt sigură că va ştii că tu eşti cel mai potrivit pentru ea.
Dar stai liniştit, nu grăbii lucrurile, că doar ştii că graba strică treaba :*.
Şi n-ai dc să ţi ceri scuze pentru că a mai fost pusă această întrebare, e normal să mai pui aceeaşi întrebare încă odată dacă nu ţi s-au dat răspunsuri destul de satisfăcătoare
Vorbeste serios cu ea si daca crezi ca va fi ceva serios intre voi, luati decizia de a fi impreuna dar daca nu sunteti siguri...ramaneti prieteni buni pentru ca dragoste iti da 2 picioare in fund, nu doar unul.Te lasa si fara iubita si fara amica.
Incearca sa vorbesti cu ea. poate va lamuriti neclaritatile si poate veti fi impreuna daca asa simtiti :X
Eu cred ca ar trebuiii sa vorbitii mai mult, adica nu trebuie sa o ignorii sau sa fii mai distant, deoarece cand de multe ori iti place de cineva vrei ca si persoana respectiva sa aiba aceleasi sentimente si nu vrei sa te ocoleasca sau alte chestiii, bine dar asta nu inseamna ca trebuie sa devii prefacutsau mincinos. Potii insa foarte bine sa fii mai atent la comportamentul ei, cum se comporta in jurul tau..Incepetii sa iesitii din nou, vorbitii si alte chestii incet incet totul v-a venii de la sinee. Sper ca te-am ajutat...succes
David907823 întreabă: