Folosesti gresit termeni necunoscuti,draga mea. Iubirea cazuta in obisnuinta e ca Napoleon dupa Waterloo,o amaraciune dubla si-o invingere totala,ceea ce nu-i cazul tau!
Ai fost indragostita de un baiat. Faptul ca nu a existat o continuare fireasca,ca nu te-ai apropiat niciodata de el,ca nu te-a imbratisat niciodata,ca nu i-ai spus nici un cuvant despre asta,a transformat primii fiori ai dragostei intr-o mica obsesie, ti-ai implantat in suflet si-n minte o anumita imagine, a unui anumit baiat.
Si, e putin cam greu sa depasesti ceea ce singura ai creat, in mintea ta.Si in sufletul tau.
Se pare,insa,ca esti pe drumul cel bun,incepi sa-ti depasesti trauma psihologica autoprovocata si incepi sa vezi ca multi alti ochi pot privi cald si mangaietor...
Cand vei gasi un baiat care sa-ti fie cu adevarat pe plac,te asigur ca ceea ce te nelinisteste azi,va deveni o amintire care te va face sa zambesti.
Ai rabdare,nu te grabi, nu iubi dragostea, iubeste omul.
Si, cand te mai indragostesti, cauta sa fie nu numai cu continuare ci si cu happy end.
Iubire si obisnuinta. Iubire cand il vezi cateva ore pe zi de 4 ori pe saptamana si nu aveti timp de altceva decat sa va saturati unu de altul.
Obisnuinta e cand stati impreuna,si de la persoana minunata pe care o credeai devine o persoana care doar te enrveaza, la care observi pe zi ce trece defecte si care iti tine doar companie, care-ti cere mancare cand vine acasa, si care se uita la meciuri in loc sa petreaca timp cu tine de genu "stau treaz sa ma uit ce frumoasa esti cand dormi".
Obisnuinta vroiam sa zic ca uneori e buna, dar in 10 minute de gandire n-am gasit nici un motiv.Cand intervine obisnuinta inseamna ca persoana cealalta nu mai are nimic/face/stie/zice nimic interesant pentru tine si atunci nu mai exista rostul continuarii relatiei.
Nu inteleg de ce "orice" te face sa te gandesti la el.E doar un baiat obisnuit pe care odata l-ai cunoscut.Am cunoscut si eu multe fete si nu ma gandesc la nici una "din orice" nici chiar la prima iubire.
Iubirea sentimentul pe care-l ai cand gasesti o persoana la care-ti place ceva fie ca are placeri/pasiuni comune fie ca-ti e total opus si te compenseaza pe tine...
Sper ca te-am ajutat :*
Ceau :*
Care e diferenta dintre iubire si obisnuinta?!
iubirea apare intre doua persoana dar in timp se transforma in obisnuinta depinde si de parteneri desigur in evolutia relatiei
cred ca la varsta ta ai simntit o placere
Nu știu de unde le scoateți dar lasă de dorit rău astfel de întrebări! Atâta timp cât nu aveți idee ce e aia o relație cu adevărat nu știu ce vă complicați cu astfel de întrebări.
Scumpa indragostita,
Stiu ca este greu cu dragostea asta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de prietena noastra cea mai buna, limba romana. Se scrie "ati", nu "a-ti".
ex:
eu am
tu ai
el a
noi am
voi ati
ei au + participiul trecut.
Anonim519 întreabă: