| ImTheBest a întrebat:

Stiu ca aceasta intrebare este cam nebuna dar aceasta intrebare este si pentru care sa spunem asa mai frumos nu mai sunt cuminti! Fetelor de 14-15 ani in afara de baieti de la 20 in sus nu mai stiti nu mai sunt fete cuminti care umbla cu baieti de-o seama cu ele? sad

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa cresti si vin alea mici la tine dar trebuie sa dai dovada ca esti destept sa le refuzi sa nu fi un pedofil.

| madyddd a răspuns:

WTF

Omuleee,invata sa scrii logic si corect.
Din ce-am reusit sa inteleg, pentru ca am mers pe libera interpretare, e posibil sa fii micut si sa nu-ti gasesti vreo fetita de varsta ta si incerci sa spui ca baietii mai mari au mai mult noroc decat tine?
Ok, hai sa-ti zic ceva
mai nou, fetele/fetitele, se cred extrem de mature desi ele abia au 13 ani. Si-ti dau,frate, niste replici de te lasa cu gura cascata,sa nu mai zic ca ele deja stiu ce vor de la viata si aici ma refer,cum va arata viitorul sot,casa unde vor locui,cati copii vor avea si altele de genul.
Pe cand baietii/barbatii sunt mai linistiti din punctul asta de vedere,ei iau totul mai cu calm,poate de asta e si studiul ala care zice ca, barbatii se maturizeaza mai greu. (oricum dupa parerea mea e o prostie).
Prostie mi se pare si relatia cu un barbat in varsta care vezi Doamne, ofera adolescentelor senzatia de incredere in propria persoana si de respect de sine. Tot ce vor ele de fapt este protectie, siguranta financiara si stabilitate emotionala. Iar toate astea pentru ca, candva au dus lipsa.
Tind sa cred ca, este mult mai frumos sa ai langa tine persoana de varsta ta si sa va descoperiti impreuna. Este mai palpitant sa-ti pierzi inhibitiile alaturi de un baiat despre care stii ca trece prin aceleasi emotii ca si tine, un iubit care nu stie ce sa faca uneori, la fel ca tine si care se fastaceste la telefon.

In fine, ideea e ca, ce-i al tau e pus acolo pentru tine si te asteapta.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se prefac " ca sunt mari mature dar sunt la fel de "inteligente" ca baietii de varsta lor.

| corhaz a răspuns:

Intr-o zii pe facebook brusc intra o fata de 13 ani pe mine eu avand 20 si am povestit un pic sa vad ce vrea si intreaba am prietena si am intrebat-o de ce i plac baietii mai mari.a spus ca "baietii mari sunt mai frumosi si nu-s asa prosti ca aia mici de varsta mea" dupa raspunsul asta am incercat sa trag o concluzie dar te las si pe tine sa incerci sa intelegi pentru ca dupa raspunsul ce a dat nu vei intelege niciodata fetele fiecare i diferita

| Torres92 a răspuns:

WOw
Adica ce vrei sa zici mah?
Eu am de la 20 in sus cum zici tu, dar pun pariu ca ofer mai multe decat tine
Tocmai de asta, baietii de la 20 in sus sunt la cautare

Tu, te ai duce cu un taximetrist beat acasa sau cu unul treaz?

| ImTheBest explică (pentru Torres92):

Salut in primul rand... Pai vezi ma despre asta vorbeam tu la 20 de ani sau cati ani ai spui ca ai mai mult de oferit decat mine nu tu o iubesti mai mlt decat mine nu cred tu o iubesti pentru sex! Dca nu-i asa corecteazama de aceea zic ca ele prefera mai mult baieti mai mari tongue! Ai inteles?

| Torres92 a răspuns (pentru ImTheBest):

Nu ai inteles,
Unele fete de la 15-16 ani sunt mature, deja, vor altceva,
Daca am peste 20 ani asta nu inseamna ca le iubesc doar pentru sex
Ele vor altceva,stabilitate...
Dau un exemplu,(e doar un exemplu)
Daca tu o inviti la tine, sa jucati, carti, sau sa va faceti temele
Eu o invit la mine, sa ne uitam la un film de dragoste in timp ce o strang in brate...

| ImTheBest explică (pentru Torres92):

Da acest exemplu nu ma inacadreaza si pe mine dar a fost bun... Eu am gagica dar aceasta intrebare este asa sa vad daca mai sunt fete serioase! Eu daca o chem la mine o chem pentru ca imi este dor de ea si vreau sa o strang in brate sa ma joc cu ea si fac totul ce vrea ea imi bag ceva in ele de teme si de carte cand e langa mine... Oricum multumesc pentru raspuns!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Torres92):

"Unele fete de la 15-16 ani sunt mature, deja, vor altceva," laughing, asa te minti ca sa nu te simti prost daca te vede cineva cu una pe langa tine care e cu 6 ani mai mica? e ceva

| Torres92 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing
Nu ma mint, si ce daca e cu 6 ani mai mica, tot fata e...
Tot timpul, am fost sincer, si cu mine si cu cei din jur
Cand iubesti, nu mai conteaza varsta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Torres92):

Da, intr-adevar varsta nu conteaza. dar tu daca crezi ca la 15 ani, pentru ea e "iubire adevarata", sau te iubeste cum o iubesti tu pe ea, e grav. aia abia are buletin daramite sa stie cu ce se mananca iubirea. diferenta de varsta nu e chiar mare, dar una e sa auzi 15 20 si alta e sa auzi 20 25.