Buna. Pai intntri pe mess, dai sus unde scrie Messenger si dai la My Account Info. si de acolo te descurci si sigura sper
Multumesc pentru ajutorul tuturor, dar dupa ce am data la Change your password mi-au aparut trei casute si nu ma lasa sa salvez! Alta metodo nu exista?
Messenger->My Account InfSign-In and Security->Change your password
Si de aici te descurci u
In ecranul in care iti apar id-urile pe care le ai in lista, dai click pe imaginea ta. Dai la My profile. Iti va intra pe o pagina de internet (de la yahoo). De acolo te loghezi. Apoi dar de sus la Hi, (numele tau) click. Apoi iti va aparea : My Profile, Updates, Contacts si Account info. Te duci cu mouse-ul la Account info, fara sa dai click pe el. Acolo iti va aparea : wiew account info, change password si edit contact info. Dai la change password, si de acolo cred ca te descurci mai departe.
Sper ca te-am ajutat!
Intri pe yahoo messenger deschizi aplicatia Mesenger apoi My account info si se va deschide un link yahoo, dupa ce ai intrat pe prima pagina la Sign-In and Security dai click pe Change your password si iti schimbi parola dorita
Stiu ca e metoda cea mai simpla, la prima casuta pui parola curenta, iar la urmatoarele 2 casute pui parola dorita