| Te besk a întrebat:

Stiu ca aceasta intrebare nu se adrseaza pe aceasta categoreie, dar aici sunt mai multi vizitatori. Poate sa ma ajute si pe mine cine? Daca da atunci spuneti-mi si mie cum pot schimba parola la ID meu de pe Yahoo Messenger? Instructii.

Multumesc.Cine raspunde cel mai intelept v-a primi fundita.Succes! Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la, messenger, my account info, iti scrii parola, Sign in, Change your password, in prima casuta scrii parola pe care o ai acum, iar in celelalte 2 pe cea noua, dupa care save si gatawinking.

7 răspunsuri:
| SufletDeCopil a răspuns:

Buna. Pai intntri pe mess, dai sus unde scrie Messenger si dai la My Account Info. si de acolo te descurci si sigura sperhappylove struck

| Te besk explică:

Multumesc pentru ajutorul tuturor, dar dupa ce am data la Change your password mi-au aparut trei casute si nu ma lasa sa salvez! Alta metodo nu exista?

| evoke a răspuns:

Messenger->My Account InfhiroSign-In and Security->Change your password

big grin Si de aici te descurci ubig grin

| ashley26pink a răspuns:

In ecranul in care iti apar id-urile pe care le ai in lista, dai click pe imaginea ta. Dai la My profile. Iti va intra pe o pagina de internet (de la yahoo). De acolo te loghezi. Apoi dar de sus la Hi, (numele tau) click. Apoi iti va aparea : My Profile, Updates, Contacts si Account info. Te duci cu mouse-ul la Account info, fara sa dai click pe el. Acolo iti va aparea : wiew account info, change password si edit contact info. Dai la change password, si de acolo cred ca te descurci mai departe.
Sper ca te-am ajutat!

| Titi_7923 a răspuns:

Intri pe yahoo messenger deschizi aplicatia Mesenger apoi My account info si se va deschide un link yahoo, dupa ce ai intrat pe prima pagina la Sign-In and Security dai click pe Change your password si iti schimbi parola dorita

| Titi_7923 a răspuns:

Stiu ca e metoda cea mai simpla, la prima casuta pui parola curenta, iar la urmatoarele 2 casute pui parola dorita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata draga esti blonda? aaaaaa bine-nteles ca nu se putea altfel, vopsestete la cap poate se leaga ceva de materia ta cenusie. SUCCES BLONDIN-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO