Pei mai sunt si fete care le mananca)
De pilda toate fetele care au postatba o zis ca una nebuna ar face asta ba ca una nu stiu cum si etc
Toate se scuza
NImeni nu ati lamurit baiatu'
Orcine o face cand e momentu cand e pregatit insa la 12 ani nu cred ca stii ce e aia protectie si etc!
Eu nu ma incadrez-am trecut de varsta aia
Dar totusi 12 ani...peste 5 ani vad intrebari de genu' :"ce fata de 6 ani vrea sa faca sex cu mine? p. s. am 5 ani"
Si nu ne lua cu puncte puncte si punctisoare...ai curaju sa scrii cuvantul ala din trei litere care incepe cu S si se termina cu X si la mijloc e E...
am raspuns...ca deh.era obligatoriu
funda?
Sa... sa ce? ca nu stiu la ce te referi
aaa. pai sa se joace, sa citeasca, sa invete, sa mai iese la o plimbare cu prietenii, altceva ce vrei sa mai doreasca o fata la 12 ani ?
ai de mine si de mine raspuns obligatoriu.mda.bine ca dai si funda
La 12 ani nici macar nu incep sa i se dezvolte organele sexuale, sa aiba menstruatie si tu deja vrei sa gasesti una sa o bagi in pat? Abia dupa varsta de 13 ani si-ar putea incepe viata sexuala desi ar fi prea devreme si ar putea avea urmari neplacute atat fizic dar mai ales psihic.
Pai.alea care`s curve.
alea pe care le imbii tu in pat
alea care`s prostovane
alea care nu stiu sa`si petreaca copilaria
alea care nu stiu ce`i viata
si care apoi regreta
Bai Laurentiu eu cred ca tu ai 12 ani si esti obsedat. Ceea ce e cam trist si inseamna ca tu cauti o fata de 12 ani ca sa ...asa cu ea. Sunt socata ce sa zic asteapta si tu macar pana la 15 ca de atunci incepi sa gasesti parasute...cu care sa sari din avion nu ma intelegeti gresit
Offff... lumea asta.
Fetele care isi pierd copilaria, care n-au ce face, fac asta pentru ca e la moda sau ceva de genu`. Pe scurt :fete proaste care nu isi traiesc viata.
AndrewTate7789 întreabă: