| Gosh. a întrebat:

Stiu ca asta este o intrebare cam stupida, dar am ajuns la o varsta (15) la care am devenit curioasa, plus ca nu indraznesc sa imi intreb prietenii sau parintii.
Ce inseamna ca un baiat sa isi dea drumul?
Am auzit multe fete pe site spunand "am facut sex dar nu si-a dat drumul".
Ce inseamna acest lucru? Eu credeam ca sexul consta doar in faptul ca baiatul. ei stiti voi.
Deci?

15 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, a-si da drumul in ea inseamna a elimina din el sperma, adica actul sexual normal este pentru conceperea unui copil si baiatul nu isi da drumul din prima, in timp ce face sex, la un moment dat ii iasa spera din penis, sperma fiind samanta in conceperea unui copil, daca spera fecundeaza ovulul femeii, femeia poate ramane insarcinata, daca folosesc prezervatul atunci speram care baiatul o elimina, adica isi da drumul in prezervativ, nu in fata... sper ca ai inteles cat de cat!

| tyana a răspuns:

"A-si da drumul" inseamna a ejacula.Adica baiatul a ajuns la orgasm care constituie punctul culminant al excitatiei sexuale.In acel moment baiatul elimina o substanta secretata de glandele sexuale masculine, numita sperma care pe langa alte componente contine spermatozoizii care stii si tu ce rol au!happy

| tyana a răspuns:

Uneori baiatul poate sa se abtina Ami, alteori nu! Depinde de gradul de excitatie si de cat antrenament are!

| Puf a răspuns:

Adica baiatul nu a ejaculat, si a ejacula inseamna a elimina sperma big grin

| Pupily92 a răspuns:

Nu e deloc penibila intrebarea.cat traiesti inveti.deci:baiat->excitat->erectie(intarirea penisului->ceva actiune->ejaculat. un baiat ca sa ejaculeze nu are nevoie neaparat sa faca sex. poate ejacula si daca este excitat si o fata se freaca de el (imbracati), sau prin masturbare(adica sa-si faca l*ba mai pe intelesul adolescentilorhee hee ) ca sa intelegi si mai bine, cauta pe net filme xxx si uite-te. urmareste cand barbatului ii iese un lichid alb din penis.aia inseamna ca "si-a dat drumul", a ejaculat.nu-ti fie rusine.cauta sa te uiti cand esti singura acasa sau du-te la o prietena buna si uitati-va impreuna.happy baiatul se poate abtine daca are ceva antrenament si ceva experienta. dar nu te poti baza ca el se poate abtine 100%! mai sigur e daca folosesti prezervativ. te fereste si de copii si de boli.winking kiss

| Gosh. explică:

Si in plus, baiatul poate sa se abtina sa faca asta?

Răspuns utilizator avertizat
| eugem35 a răspuns:

Da si fetele trebuie sa aiba orgasm sa intelegi si tu ca si voi va dati drumul este mai ceva decat fluturi in stomac

| TheMihutz a răspuns:

Atunci cand un baiat isi da drumul e cel mai fericit om de pe Terra, iar auzeniile tale de la fete de pe site...nu a satisfacut destul baiatul ca sa-si dea drumu.doar nu pui si intrebare ce anume isi da drumul un baiat happy

| Cryssbest a răspuns:

Sexul poate avea ca rezultat o sarcina (de cele mai multe ori nedorita) sau boli venerice (de aceea iti recomand prezervativul sau contraceptivele pentru cand vei fi marisoara). Ca sa le citez pe colegele tale, au facut sex dar partenerul lor nu a ejaculat, special ca sa le fereasca de consecinte nedorite (sarcina). "A-si da drumul" inseamna "a ejacula" - adica sperma lui intra in tine -
spermatozoizii vin in contact cu ovulele tale, fecundandu-le.
Parintii nu iti explica, dar sa te certe ca ramai insarcinata stiu, nu?! Ofof, in ce lume traim!

| Spike189 a răspuns:

Adica nu a ejacular

| CuppiDoon a răspuns:

Adica sa ejacueze(sa spermeze mai pe intelesul nostru).

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica sa-si dea drumu.adica CRED ca inseamna ejaculare happy
tot 15 am si eu.,

| Căţeluşa_5424 a răspuns:

Pai nu a ejeculat. Nu a dat drumul la sperma din stiti voi ce datorita le care poti ramine insarcinata.