Din pacate asa e viata.Trebuie sa incerci sa treci peste si pana la urma vei reusi.Stiu ca nu iti va fi usor dar incearca sa nu te mai gandesti la asta. Evita o perioada locurile unde te vedeai cu el, incearca sa faci lucruri noi sa iesi din rutina. Daca te iubeste o sa isi dea seama de greseala facut si va veni din nou la tine sa te caute si sa incerce sa repare greseala facuta. Daca nu se va schimba atunci inseamna ca ai luat decizia corecta si ca nu merita sa stai alaturi de el. Eventual incearca sa vorbesti cu un/o prieten / prietena buna si o sa treci mai usor peste
Buna! in primul rand trebuie sa ccepti realitatea. Gandeste-te ca acum nu mai sunteti impreuna si ca tu trebuie sa incerci sa nu te deprimi din cauza asta. indiferent daca te consumi sau nu, nu mai poti schimba nimic. Probabil el nu mai vrea sa fie cu tine dintr-un motiv bine intemeiat, mai ales daca ati stat atat de mult impreuna. Poate avea pe altcineva de mai demult, dar doar acum si-a facut curaj sa se desparta de tine. Iti este greu la inceput, mai ales sa accepti ideea ca nu mai sunteti impreuna, dar cel mai bine pentru tine e sa faci cat mai multe lucruri care sa ti distraga atentia de la el. Incearca sa faci lucruri noi. poti sa incepi sa pictezi, sa desenezi, sa scrii intr-un jurnal tot ce ai pe suflet. poate poti vorbi cu o persoana mai apropiata despre asta..mama ta sau o prietena buna.
Pai pana sa puna punct relatiei noastre, incepuse sa se schimbe, sa fie mai indiferent cu mine apoi mi-a spus ca numai vrea, ca s-a saturat de toata situatia asta, si ca e mai bine ca fiecare sa isi vada de drumul lui mai departe.
Ce aiurea treaba, s-a folosit de tine si acum te arunca, nu e frumos dar sa nu ne pripim,am intalnit baiat care a facut exact ca si "iubitul" tau numai sa vada ce face prietena sa iar cand a fost sa-i zica ce a urmarit el a fost prea tarziu, fata isi gaseise alt baiat. Poate si al tau face asa, mai sti? Locuieste departe de tine, nu te-ai informat si tu daca are alta prietena? Ceva ceva trebuie sa-l fi facut pe el sa te desparta, imi pare rau de situatia ta si ai grija ce iti zic, acum esti foarte vulnerabila si amatori care sa te compatimeasca sunt destui (baieti ) nu da curs invitatiei lor, in cazul in care vezi ca nu se mai poate face nimic nu trebuie sa stai si sa suferi, i-ati o pauza de prietenie o luna de zile in care sa mergi in vizita la rude, la prieteni dar in alta localitate, umple-ti timpul liber cu alte activitati numai ca sa nu-ti mai aduci aminte de el.
Multumesc mult de raspunsul tau.
Din pacate el locuieste foarte aproape de mine, sta in bloc cu mine, si prieteniii lui l-au facut sa isi schimbe parerea despre mine, sunt sigura de asta si din pacate el, ia ascultatat pe ei. Poate va regreta intr-o buna zi.
Oricum iti multumesc inca o data pentru sfaturi!
Pentru nimic, cand o sa-si dea seama cat de mult a gresit va regreta enorm, dupa cate vad eu l-ai iubit si ai pus suflet in aceasta relatie. Intotdeauna anturajul e de vina... sa fi iubita de cine trebuie!
Asta sper si eu ca intr-o buna zi sa isi dea seama de greseala pe care a facut-o.Da l-am iubit foarte mult si inca il iubesc, el este totul pentru mine, desi el nu vede asta, s-au nu vrea sa cada si neaga acest lucru.Anturajul la stricat de tot, daca lui este mai bine cu prietenii nu are decat, trebuie sa acept desi ma doare.
MUltumesc inca o data pentru tot ce pentru sfaturi!
Sa fi iubita si inteleasa de cine trebuie!
Multumesc,asemenea si tie!
Buna stiu ca te simti foarte rau in acest moment dar sa stii ca peste un timp vei rade si iti vei aduce aminte de aceste perioade cu zambetul pe buze in bratele altui baiat. Esti tanara si ista nu o sa fie ultimul sut in fund pe care ti-l vei lua de la un baiat. Cu timpul nu va mai durea asa crede-ma, totul va fi o amintire. Acum nu trebuie decat sa suferi si nimic din ce vei citi aici sau vei auzi intr-o melodie de dragoste nu te va face sa te simti mai bine. Plangi, fi furioasa, accepta si mergi inainte...in curand vei rade.
beausingurlamasamea întreabă: