Te-ai gandit ca poate el avea anumite sentimente pentru tine al vremea aia? Poate ca s-a departat de tine pentru ca a vazut ca tu nu il vezi ca pe un potential iubit la acea vreme.Noi baietii dca placem o fata si ea e rece sau nu da semne incepem sa devenim si noi reci... Poate ca el nu vrea sa mai aiba de aface cu tine deoarece poate se gandeste ca o reintalnire cu tine ar da din nou nastere la sentimente care dor.Asta e punctu meu de vedere -poate treba sta altcumva.
Ok. S-ar putea sa ai dreptate. Si mie mi s-a parut ca ma placea la un moment dat. Dar acum ce as mai putea face? Spune-mi tu din perspectiva ta de baiat. Se mai poate face ceva ca sa-i castig din nou increderea?
Daca are o iubita cam greu. Dara daca e singur -Trebuie sa fi sincera cu el si mai bagi si tu de la tine :Trebuie sa ma intelegi ca la vremea aia nu eram pregatita, nu stiam ce vream eram si eu mai micuta :-p.Cu toate ca tu te-ai distantat eu tot timpu m-am gandit la tine dar mi-am dat seama ca m-am purtat aiurea la acea vreme si imi era ba chiar imi este si acum teama ca m-ai putea refuza.Eu tin la tine dar trebuie si tu sa imi demonstrezi ca esti persoana care vreau sa o am alaturi de mine.Eu cred ca dca nu as fi cu o fata si are veni una ca tine la mine, as sta si m-as gandii destul -rar gasesti o fata care dupa atatia ani inca sa tina la tine.:-p.
Bună!
Din moment ce nu te mai caută cu siguranță are un motiv bine întemeiat. Respectă-i decizia. Dă-i timp.
Dacă ține la tine se va întoarce.
O zi bună!
Dacă nu vrea să vorbească deschis cu tine despre ceea ce îl frământă e clarcă trebuie să îi laşi spaţiu. O perioadă bună de timp. Dacă îl iubeşti mult, mai poţi încerca o dată. Dacă nici atunci nu răspunde, e timpul să îţi iei gândul de la el. Asta e.