| IceCreamDoll a întrebat:

Stiu ca deseori iubirea din adolescenta nu tine mult timp, dar totusi, nici macar o prietenie dintre un baiat si o fata nu tine? Nu inteleg ce l-a determinat pe prietenul meu sa nu mai fie asa grijuliu cu mine, de unde imi trimitea mesaje zilnic, acum abia daca ne trimitem urari de sarbatori. L-am intrebat de cateva ori ce s-a intamplat, de ce e asa distant, dar evita sa raspunda. Dupa ce sa spunem 'a rupt-o' cu mine si-a gasit o iubita, dar s-a despartit repede de ea. Acum umbla cu cateva fete cu cativa ani mai mici ca noi, dar din poze nu mi se pare asa fericit, nu mai radiaza, poate cum radia cand ma scotea pe mine in oras.
Asta nu inteleg, de ce m-a abandonat asa, fara sa-mi spuna nimic. Eu i-am dat libertate, nu il intrebam ce face si cu cine e la fiecare minut, cum ma intreba el pe mine, deci nu inteleg de ce a plecat, mai ales ca acum nu prea pare asa incantat de noile fete cu care iese. Scriu aceste randuri pentru ca eu ma atasem de el si cand a inceput sa nu-mi mai scrie mesaje, si mai apoi si-a gasit iubita, am fost terminata pe plan emotional.
Ideea e ca eu l-am mai cautat, i-am trimis mesaje, dar pare din ce in ce mai rece. Ce pot face ca sa fie ca inainte? Multumesc tuturor celor care isi vor face timp sa raspunda la intrebarea mea.

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Te-ai gandit ca poate el avea anumite sentimente pentru tine al vremea aia? Poate ca s-a departat de tine pentru ca a vazut ca tu nu il vezi ca pe un potential iubit la acea vreme.Noi baietii dca placem o fata si ea e rece sau nu da semne incepem sa devenim si noi reci... Poate ca el nu vrea sa mai aiba de aface cu tine deoarece poate se gandeste ca o reintalnire cu tine ar da din nou nastere la sentimente care dor.Asta e punctu meu de vedere -poate treba sta altcumva.

| IceCreamDoll explică (pentru Danysan):

Ok. S-ar putea sa ai dreptate. Si mie mi s-a parut ca ma placea la un moment dat. Dar acum ce as mai putea face? Spune-mi tu din perspectiva ta de baiat. Se mai poate face ceva ca sa-i castig din nou increderea?

| Danysan a răspuns (pentru IceCreamDoll):

Daca are o iubita cam greu. Dara daca e singur -Trebuie sa fi sincera cu el si mai bagi si tu de la tine :Trebuie sa ma intelegi ca la vremea aia nu eram pregatita, nu stiam ce vream eram si eu mai micuta :-p.Cu toate ca tu te-ai distantat eu tot timpu m-am gandit la tine dar mi-am dat seama ca m-am purtat aiurea la acea vreme si imi era ba chiar imi este si acum teama ca m-ai putea refuza.Eu tin la tine dar trebuie si tu sa imi demonstrezi ca esti persoana care vreau sa o am alaturi de mine.Eu cred ca dca nu as fi cu o fata si are veni una ca tine la mine, as sta si m-as gandii destul -rar gasesti o fata care dupa atatia ani inca sa tina la tine.:-p.

5 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Din moment ce nu te mai caută cu siguranță are un motiv bine întemeiat. Respectă-i decizia. Dă-i timp.
Dacă ține la tine se va întoarce.
O zi bună!

| ovidius a răspuns:

Dacă nu vrea să vorbească deschis cu tine despre ceea ce îl frământă e clarcă trebuie să îi laşi spaţiu. O perioadă bună de timp. Dacă îl iubeşti mult, mai poţi încerca o dată. Dacă nici atunci nu răspunde, e timpul să îţi iei gândul de la el. Asta e.

| LivingLouder a răspuns:

Nu te schimba doar pentru el. Poate ca el se maturizeaza mult mai repede.