De ce nu-i faci cadoul maine?
De ce de ziua indragostitilor,nu cumva il iubesti si azi? Sau in acea zi il vei iubi mai mult?
Ia-i orice cadou,o bratara de piele cu insertii metalice,un medalion razvratit de argint pe un snur de atarnat la gat,un tricou cu banda lui preferata,un ceas de calitate,un parfum barbatesc (One Million-Paco Rabbane),un pui de rotweiller daca are unde sa-l creasca si iubeste animalele, ORICE!
Dar nu astepta ziua indragostitilor ca sa-i faci cadoul asta, surprinde-l prin a-i demonstra ca-l iubesti, indiferent de zi, ora si sarbatori impuse de legi materialiste!
Gresesc?
Eu primesc pe 1 aprilie de ziua mea un ceas de 240€ dar in general daca as fi avut gagica nu as avea pretentii la un cadou orice ar fi bine venit, am pasiune la gelurile de dus playboy si after shave, haine/pijamale
Un ceas, un parfum bun, o haina care-i place. Daca nu cadou, macar un gest deosebit, o cina romantica preparata toata de tine, bilete la un concert preferat, o bijuterie (o cruciulita inscriptionata, o bratara, un lantisor), ceva legat de hobby-ul lui (undita/lanseta, minge de fotbal, etc in functie de ce hobby are). Orice ii va place daca te iubeste, nu conteaza cadooul, conteaza atentia si gestul.
Nu conteaza neaparat marimea sau cat de scump e un cadou, conteaza mesajul transmis si ca ii arati cat de mult tii la el. Poti vedea cateva idei de cadouri pentru barbati pe http://itgadget.ro/cadouri-pentru-barbati-de-valentines-day/ eu unul as merge pe ceasuri, sau cadouri personalizate, ceva care sa ii aminteasca cu drag de tine.
Poti sa ii oferi un cadou foarte special pentru el si pentru tine, de exemplu poti sa faci un album cu toate momentele frumoase pe care le aveti sau poti sa ii iei si o poza cu tine sau un tablou cu voi!