| Blair24 a întrebat:

Stiu ca e cam stupid si copilaresc dar...am nevoie de un sfat. Deci este un baiat care ma place foarte foarte mult. Mi-a cerut sa fiu de doua ori cu el insa l-am refuzat pe motiv ca nu am iesit de prea multe ori si vreau sa ne cunoastem mai bine. Ieri am decis ca azi sa iesim si dupa asta am jucat xi si 0 pe porunci ca atunci cand eram micilaughing Am pierdut si trebuie sa il sarut. Ideea e ca sunt nerabdatoare, adica vreau asta si si el dar daca o sa ma desconsidere? Nu stiu ce sa fac...Dau funditapuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Nu o sa te desconsidere, stai linistita. Foarte multe fete se gandesc ca baietii o vor disconsidera daca va face asa sau pe dincolo. Noi nu facem. Totul este in mintea voastra, stai calma. Vorbeste cu el, accepta-i propunerea si fiti fericiti.winking

Be strong. Be smart. Have a nice day.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu o sa te desconsidere, saruta l cu pasiune

| ionutzul31 a răspuns:

Uite cum sta treaba: n-ai nevoie de nici un sfat de la nimeni.Ideea e ca faci ce trebuie sa faci atunci cand simti nevoia sa o faci.
Bafta

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Nu o sa te desconsidere happy Sunt sigura ca si el dabea asteapta.Isi doreste sa te sarute tocmai din asta ti-a dat si porunca cu sarutatul. Poate astfel va veti apropia mai mult happy
Succes:*

| neutrino a răspuns:

Esti nerabdatoare sa ce?

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Nu o sa se intample nimic rau, nu o se te desconsidere.
Fa-o, tocmai de asta ti-a dat acea poruncawinking asta asteapta, sa se sarute cu tine.
Totul e in mintea ta, nu exista o tehnica in a saruta, lasa-te purtata de val si va fi bine.
Bafta!