Sanse sa fii insarciata : 0%.
Ti-e rau pentru ca ti-e teama ca ai putea fi insarcinata, nu stiu cum sa explic, e un fel de efect placebo sau poate ai alte probleme de sanatate sau pur si simplu sindrom premenstrual.
Astazi mi-a venit o scurgere rozalie, dupa putin timp o alta maronie spre negru apoi o alta scurgere rosiatica. Ultima menstruatie a fost pe 22.07 apoi mi-a venit iar pe 13.08, de obicei am o menstruatie neregulata.Mi s-a mai intamplat acum un an sa-mi vina o scurgere rozalie dar nu am dat importanta.
Cum se explica senzatiile de rau? Sau e din cauza nelinistii?
Nu m-am gandit la un posibil risc pana in momentul in care am cautat de net...nici nu stiam ca se numeste petting. *frecam* e un cunvant cam mare...ne leganam, stateam la el in brate!
Cum se explica starile de rau? Am greata, imi vine sa vomit si totusi nu am mancat nimic stricat sau chestii de genul acesta.Menstruatia ar trebui sa-mi vina, ramane de vazut cel putin in cazul asta!
REPET; daca ati pastrat hainele pe voi e exclus!
Acesta stare de rau poate avea si alte cauze, iar menstruatia poate intarzia si de stres!
Nu ai sa ramai doar nu iai frecato in asa fel in cat sa se excite sa iasa sana afara erati inbracati nai frica ca nu ai sa ramai.