Stai tu linistita nu cred ca a aparut barbatul care sa refuze o femeie ca e epilata de 1 zi
Nu stiu cati anisori ai, dar dupacum te exprimi, incapabila sa scrii o simpla fraza clara si logica, pari a fii un copil mic de 10-11 anisori.
Eu spun sa lasi epilatul pasaricii macar pentru urmatorii 4-5 ani, pana mai cresti si inveti macar sa te exprimi corect, ca sexul oricum nu-i indicat la anisorii astia.
pentru linistea ta sufleasca, epilarea pasaricii este o decizie personala, asadar NU TREBUIE sa te epilezi, daca nu vrei!
Draga mea violeta, scuze ca nu scriu concret sau nu ma exprim foarte bine, parca esti profa mea de romana...Am 17 ani si daca as fi fost mica e decizia mea daca ma epilez la pasarica sau nu lol...mie una nu imi place parul
Sigur, daca incepi sa faci sex la anisorii astia poti sa te razi sau epilezi zilnic, ca-i important sa arate bine.
Cat priveste varsta ta, ma indoiesc ca ai avea 17 ani, dar ma rog, este problema parintilor tai sa te supravegheze, fiindca esti inca minora.
Pardon stimata doamna...dar ce legatura au parintii? nu scrie undeva ca e o cu o varsta daca aveam 11 12 13 14 ani 15 o varsta mai mica mai ziceam dar asa? sunt aproape majora... va rog sa va rectificati!
Atata vreme cat esti SUB 18 ani este minora, fiindca "apropae majora" nu exista, de aceea parintii au obligatia sa te educe si sa te supravegheze pana la implinirea varstei de 18 ani.
ma rog, ca vrei tu sa ai sex oral la anisorii astia, sa-ti fie de bine, dar este degradant si injositor pentru o fata sa-si inceapa viata sexuala cu suptul xxxx
Esti doar o baba ce incearca sa isi faca de lucru, ai grija de menopauza ta si cam atat. Traiesti pe vremea lu Pazvante Chiorul si nu e chiar ok. Fata asta vrea, asta face ar trebui sustinuta deoarcere este alegerea ei. Tu oricum te iei de oricine in parte daca nu iti covine cate ceva, esti un pic pe alta planeta daca crezi ca o fata care face sex oral nu *suptul xxxx* este degradant si injositor de parca o face la 500, nu iubitului sau. Foarte trista esti. Sa isi faca reciproc cu iubitul ei si va fi mai fericita decat tine si ceilalti care ascult dupa tine de 100 ori.
ps:si mai esti mama copiilor de varsta cu mine si dai sfaturi pe care ar trebui sa le arunci la gunoi.
Si totusi Alexandra sau cum te cheama pe tine in realitate, de ce nu intrebi chestiile astea pe propriul tau iubit? Intreaba l daca lui ii place sa te epilezi sau nu, este normal sa creasca parul acolo a doua zi si nu este deranjant deloc. Exact cum a raspuns si cel de sus, parul mic si iritatiile sunt normale dar, cand mai ai intrebari pune mana si intreaba ti propriul iubit, chiar si intrebarea asta ca nu te strange nimeni de gat.
Nu este deloc înjositor e ceva super normal dar dumneavoastră nu observați asta o sa îmi fie mila dacă aveți o fata pentru ca nu sunteți buna sa dați un sfat cum ar trebui!
Da ma numesc Alexnsra și multumesc de sfat aveți dreptate.
Esti minora proasto, nu este miniora, analfabeto
Daca prostia te-ar durea, ai urla de durere!
Rusine parintilro acre nu te-au educat, rusine!
Daca ai stii tu ce baba sunt
Uite ca am si fata si baiat, care-s adulti care stiu ce-i epliarea ca se practica, dar ei o practica ca-s adulti si sunt activ sexual, nu minori care nu stiu nici ce es ceara pe forumuri onlne.
Sfatul meu personal este sa nu pui crema epilatoare pe pasrica, fiindca poate prouce arsuri, fiind o zona extremd e sensibila.
Recomand folosirea epilarii cu ceara, ca sa smulga parul din radacina si sa nu provoace iritatii sau mancarimi.
Esti la varsta cand ar trebuiisa vorbesti cu mamica ta, ca sa-ti dea sfaturi reale si sanatoase, nu sa intrebi pe fitecine pe forumuri.
Sa ne deranjeze in ce sens? De ce ar fi deranjant ca si la noi este la fel. Daca te referi cand atingem, facem sex/dragoste cu voi evident ca nu este deranjant, ideal este sa nu aveti stuful din Padurea Hoia Baciu. La fel si invers evident dar, parul mic si iritaiile sunt normale, papa.
gingergirl1 întreabă:
ionut235 întreabă: