| AlessiaPask a întrebat:

Stiu ca e greu sa uiti un baiat pe care il iubesti si ca pentru asta e nevoie de timp, dar prin ce metode as putea sa ma exteriorizez? Sa nu gandesc negativ, sa nu ma consum asa mult. Daca ati trecut si voi prin asta, astept un sfat. Funda

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu personal am trecut peste o astfel de suferinta prin munca, ocupandu-mi timpul si energia cu munca serioasa (fizica si intelectuala) timp de 16-18 ore pe zi. Dupa vreo 6 luni, am descoperit ca reusisem sa fac multe si trecusem si peste suferinta acuta.

| neutrino a răspuns:

Impaca-te cu realitatea si accepta ca o relatie are si un sfarsit, nu numai un inceput.

| norideciocolata a răspuns:

Petrece cat mai mult timp in companie placuta care sa nu aiba legatura cu fostul prieten si nici nu deschide subiect despre el. Daca aveti prieteni comuni si consideri ca iti amintesc constant de el, cred ca e timpul sa cunosti altii noi. Fericirea ta ti-o alegi singura. Daca el n-ar plange dupa tine tu de ce trebuie sa suferi pentru el? Gandeste-te ca orice are un inceput si un sfarsit, mai bine mai devreme decat mai tarziu happy Sa nu-ti para rau de nicio decizie luata pentru ca acel lucru ne defineste si ne face umani happy