In primul rand, trebuie s-o inviti pe ea in oras. Daca o inviti, trebuie sa faci cinste. Daca te invite ea, ea trebuie sa faca cinste, nu tu. Trebuie sa dai semne care ii arata ca esti indragostit de ea si asigura ca vede si ea. Ai grija ca fetele fac si ele primul pas. Cand e momentul potrivit, incearca s-o tii de mana si s-o saruti incet si frumos. Intr-o relatie de cuplu, baiatul este egal cu fata. De facut cinste, trebuie sa faca si el si ea. Nu trebuie sa faca cinste de fiecare data baiatul sau fata. Unele fete crede ca daca face baiatul cinste de fiecare data e bine. E total gresit! Nu s-a nascut baiatul de bani gata si fata saraca. Un foarte bun prieten de al meu mi-a zis ca daca baiatul face cinste fiecare data si el primeste sex de la ea. Asta inseamna ca fata e materialista, fitoasa, figuranta si pitipoanca. Intr-o relatie de cuplu, trebuie sa astepti min 8-12 luni. Cand vine momentul de sex, mai intai sa faceti toate analizele, sa mergeti la doctor si el stie ce trebuie sa faceti. Cel mai important e sa faceti protejat. Inainte sa va incepeti viata sexuala, trebuie sa vb foarte serios intre 4 ochi. Daca esti credincios si respecti religia, a face sex inainte de casatorie este pacat si dupa casatorie trebuie sa faceti neprotejat ca sa faceti copii.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Act_sexual
http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_intercourse
http://ro.wikipedia.org/wiki/Sexualitate
De ce sa fie jenant? sunt unii de 40 de ani care n-au fost in stare sa si cucereasca nevestele si stau cu parul pe ele,(ex.vecinu meu )da nu despre asta e vrb, eu spun sa fii dragut dar nu prea siropos ca provoci greata, sa te porti frumos dar sa nu exagerezi, adica sa nu ti schimbi obiceiurile ca sa o impresionezi. fii tu insuti. glumeste, razi cu ea, fa-i cate o surpriza, invit o in oras si cumpara-i o floare, asta nu da gres niciodata prinde o de mana, spune-i ca are un zambet minunat. ei, hai ca o sa te descurci tu! bafta :*
Pai spune-i complimente, fa-o sa rada spune-i lucruri bune depre tine si incurajeaz-o
Pai ii faci curte(ii faci dedicatii si o inviti la masa,, numai voi 2,,)
dupa aceea daca esti mai mare o inviti acasa si ii spui ca o placi si o inviti pana in camera si ii spui cavrei sa vb cu ea.si incepi sa ii pui mana pe mana ta pe a ei.si apoi faci si tu ceva si o saruti si va asezati in pat...si faceti nebuni(sun lesbiana, nu imi plac baieti)pa!
Salutare am cunoscut si eu o fata prin parc m-am bagat an seama cu ia neam cunoscut etc dupa a 3 zi ne-am intalnit am anceput sa ne plimbam sa mai vb si am luat-o de mana m-am cam ancurcat putin da trecusem peste asta si am ancercat sa o sarut mea esit da dupa aceea nu a mai vrut si la plecare am pupato pe obraz si seara intrasem pe mss si am antrebato dc sa ferit si mea ras ca nu a facut bine noi trebuia sa nea mai cunoastem si tot asa si eu cam m-am andragostit de ea adica cu cat trecea ziua simteam ca tin mai mult la ea si am antrebato cand putem sa ne mai vedem si ea mea rs ca joi ai ocupata viner nu are timp si ca sambata si duminica ploua si nu are chef va rog dati-mi si mia un raspuns cum sa o cuceresc sa o fac sa se andragosteasca de mine mersi mult
Fa tot posibilul ca sa fi fericita si sa primeasc placere cind vorbesti cu ea. si nu te adresa : "ce faci papusa? sau ce faci frumoaso? sau ceva de genul asta" nu ii zi des ca e frumoasa, mai bine foloseste cuvintul : imi pari dragutsa... asta e parerea mea, tot sunt fata si asa ma cuceresc pe mine baietii.
o seara buna, succese (kiss)
ps. treceti si pe la intrebarile mele cu cite un raspuns. multumesc anticipat. :*
ioana_4915 întreabă:
marius77_5149 întreabă: