Draga gossip, stiu intr-un fel prin ce treci. si eu cand m-am despratit de fostul' prietena lui era cam geloasa, iar el se indepartase de mine pentru ea. Eu si el eram prieteni foarte buni pana in acel moment si m-a durut ca relatia noastra s-a racit. Cred ca ar trebui sa te grabesti sa ii spui ce ai de spus deoarece relatia voastra ar putea deveni din ce in ce mai distanta... Dupa parerea mea ar trebui mai intai sa ii spui ca tu te-ai atasat de el ca prieten si ca nu vrei sa va mai certati din toate nimicurile pentru ca nu merita . Spune-i ca ai vrea sa fiti ca inainte, ca fie totul perfect, iar voi sa fiti doar amici, pentru ca nu are rost sa renuntati la amicitia voastra din toate nimicurile! >
El nu stie ce vrea si cred ca nu te merita ...cum vine asta? se desparte de una,sta cu alta. asta nu e iubire, e vagabonteala.eu zic sa-l lasi chiar daca iti este greu trebuie sa-l uiti pentru ca nu merita iubirea ta.o sa-ti fie greu, dar cu timpul o sa-l uiti...bafta si lupta pentru fericirea ta. poti cunoaste alti baieti.nu e el singurul. sper ca te-am ajutat :*
Nu te merita...ar fi bine sa renunti sa nu mai fiti impreuna, ar trebui sa il intrebi daca vrea sa ramaneti amici iar daca va spune nu lasa-l in pace, te va cauta tot el.
Buna.pai,.,cand te mai vezi cu el pe strada, chiar daca e cu prieteni pune'te in fata lui si spune-i ca trebuie sa vorbiti si mergeti mai in spate unde puteti vorbi si ii spui ca ai vrea sa nu mai fie suparat pe tine si ca sa va impacati ca amici desigurdaca zice bine cu timpul incerca sa te apropi de el apoi spune-i ce simti si vezi ce se intampla.[fundita?]