Da frate ba ce tupeu pe langa ca sunt niste spurcaciuni sperietoare de ciori mai au si pretentii waaa
Depinde de standardele fiecareia. Unele cauta "Feti frumosi", altele pe cineva la fel de urat pentru a nu se simti complexate.
Am observat și eu asta. Evident, nu la toate, dar unele sunt exact cum le-ai descris.
Daca pe ele le atrage un anumit gen de barbati, de ce sa se prefaca?
Aia e... ochii vad, inima cere. Ai impresia ca n-au dreptul sa admire un anumit tip de baieti, pentru ca deh, unora li se pare ca au pretentii?
Pai fiecare om se vede frumos...Crezi ca se crede vreo urata urata? Asa o vezi tu, dar ea se vede mandra tare...asa ca n-ai cum sa crezi ca n-are pretentii, unele-s mai rationale, cand vad ce nasoale sunt isi mai limiteaza incercarile, dar unele pfuaiss miss direct ) au ce m-ai amuzat (like)~!
Permite-mi sa te contrazic la faza cu "complexul frumusetii " alea frumoase se dau gen ais ce grasa sunt, ais ce nas mare, ce sani mici, ce celulitoss cand ele arata bestial...si de fapt stiu asta, dar se victimizeaza ca nah...asa e la moda) Si dupa cate am observat, alea urate au mai mult noroc in viata decat cele frumoase) numa eu cred astfel?
) Doamne, cate urate ai cunoscut la viata ta de ai reusit sa faci asa generalizare?