Mai derbedeule, daca crezi ca fetele-s atrase daca o ai mare ai nevoie de ajutor psihiatric, i-ti pot da si diagnozul:
Hipersexual.
Deci nu exista zi in care unul de 12-13 ani sa nu intrebe de marimea putzei. De ce va obsedeaza la varsta asta cm aia? Vrei sa f*** maine si nu ai cu ce? Stii ca organismul uman se dezvolta pana la 20+ ani? Ai rabdare.
Si ontopic cum am spus si la restun daca pana la varsta asta nu ai macar 20 cm sa te pocneasca peste fata cand ti se scoala nu ai valoare.
Pai daca vrei sa il maresti acum ce faci dupa accea? Ca penisul creste pana la o anumita varsta, pe urma ti-l legi de picior?
Baaaaa sa moara mama cand aveam 12 ani nu stiam ce e aia ****... si asta intreaba de penis. baga-te la somn si lasa prostiile ca te spun lu mata! fmm de copil drogat!
Iti zic eu ce, iei un cauciuc, o parte il legi de **** cealalta parte de o masina si o astepti sa plece pana ajunge la colt, deja tia crescut 20 de m, nici madona nu o sa te mai lasa daca afla , ma baiete, lasate de prostii din astea, ca pana la 20 de ani o sa tot creasca, du-te si joacate cu puta in nisip si taio la scoala si lasa prostiile
Asteapta. Cu timpul o sa-ti creasca, ai destul timp sa te dezvolti, inca esti micut. Sau ai gasit vreo tampita care vrea sa se f*** cu tine si ti-e ca n-o satisfaci?
Leaga penisul de ceva ca sa atarnci ca liliecii noaptea cand dormi si dimineata va fi ceva de genu ''m-am culcat copil si m-am trezit barbat'' ))