Nu mai vorbi cu el, distantseaza'te de el.Doar asa poti sa il uiti, daca vrei sa'l uiti. Dar nu cred ca esti asa de sigura ca ai vrea sa'l uiti, daca tsi mult la el.in fine, cum crezi.
Lasa-l in amaru lui, cautati unul mai tanar, mai lasa loc si pentru babe disperate dupa barbati maturi.
Eu am 17 ani amtrecut si eu pintrun caz asemanator, am fost parasit am plans zi si noapte dar cu timpul mi-am dat seama ca e ceva trecator am ascultat MELODIA CLOSE TO YOU-dj aligator in primul moment nu ma puteam opri din plans dar de la un timp am inceput sa ascult mai des si dupa 2 saptamani am uitat tot ce a fost rau in inima mea iar de atunci MI-AM dat seama ca nimeni din lumea asta nu merita lacrimile mele si crede-ma ca a functionat de minune UN ULTIM SFAT DE LA MINE SA NU-TI ASCULTI INAMA NUMAI IN ACEL MOMENT CAND DRAGOSTEA TA VA RASARI, VEI SIMTI ACEL MOMENT MAGIC, CREDEMA PE CUVANT MA BUCUR CA AM PUTUT FI DE FOLOS.
Am fost in aceeasi situatiee foarte greu:-s.mai ales daca ar auzi parintii . E clar ce vrea ai grija. mare grija! Eu m-am despartit de el in momentul in care m'a rugat sa o facem . Cum poti sa'l uiti? Nu cred ca vei putea.adica vei tine minte chestia asta. nu o poti sterge din memorie...Gaseste'ti unul mai apropiat de varsta ta.intre 15-19.(presupun ca ai 15 ani)incearca sa'l uiti indragostindu'te de altu! Cel mai simplu!