E clar ca lumina zilei! Nu te iubeste, iar tu nu ai pic de mandrie.Cum sa mai incerci sa faci ceva? Tu, cand spui unui baiat ca nu-l iubesti, doresti ca el sa faca ceea ce vrei tu sa faci?
Din moment ce ti-a zis asa direct "nu te iubesc" eu zic ca nu are rost sa mai continui.
Cel mai naspa lucru e sa uiti pe cineva. Efoarte greu si o stiu si eu, dar daca ai prieteni buni, colegi sau orice de genu asta, iesi impreuna in grupuri. faceti tot felul de petreceri, si iti spun eu, ca in timp il vei uita.Cat despre el nu`ti pot spune decat "Roata se va intoarce". odata si odata tot o sa vina la tine. si atunci tu sa-i spui "nu te iubesc" asa cum a facut si el.
am avut o experienta de genu asta. eram mica cls a6`a crd, si imi placea de unu de a 8`a eram inebunita dupa el. am fost cu el vreo 2 zile si el a fost si primul baiat cu care m`am sarutat si pai mi-a dat papucii fara niciun motiv. acum, cand au trecut 4 ani de la experienta aia, imi cere sa ma combin cu el, ca el tine la mine. si i-am spus ca nu vreau si ca am prieten. ii pare rau ca a facut greseala aceea atunci, dar nu simt nimic pentru el asta e
na, sper ca nu te-am plictisit:*
succes oricum:*:*
Multumesc mult pentru sfaturi... dar el e cel mai bun tip pe care l-am cunoscut stie a respecta o fata si nu e atit de agresiv ca ceilalti.Si eu chiar il iubesc a fost iubire la prima vedere. si e greu de uitat.Sa ii spun ca nu imi pasa? Credk o sa il indepartez kit mai mult facind lucru asta... dar o sa incerc
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: