| stargirlx a întrebat:

Stiu ca este cam ciudat, dar mi s-a intamplat de doua ori pana acum si chiar am ajuns sa ma intreb "Cum?!". Nu pot sa imi dau seama.
Vorbeam cu un tip T. si la un moment dat se uita fix la mine si imi spune ceva de genu' ca "sunt inceputa". adica nu mai sunt virgina (asta e adevarat).
Nu imi place ca cineva sa stie asemenea detalii despre viata mea intima, mai ales cand persoana aceea ma cunoaste foarte putin, asa ca am incercat sa neg, apoi a inceput sa-mi dea detalii. adica ca de foarte putin timp facusem dragoste si etc.
Apoi cu alt tip C., tot asa mi s-a intamplat.
Cum si-au dat seama? Ca doar nu-mi scrie pe frunte cu litere mari "NU MAI SUNT VIRGINA!"? Stiam de o faza ca isi dau seama dupa zambet, ochi, e adevarat?
Oricum, tin sa precizez ca nu aveau de unde stii daca mai sunt sau nu, sunt 100% sigura, abia ii cunoscusem, iar prietenii mei nu stiau de faptul ca mi-am inceput viata sexuala.

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu e adevărat, nu se vede după atitudinea ta. Dar ideea nu e să negi sau să aprobi ci să îndepărtezi persoana respectivă. Spune-i că lucrurile astea nu îl privesc. Nu trebuie să negi sau să confirmi. Nu şi-au dat seama, pur şi simplu au bănuit. Baftă!

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Eu nu cred in chestia cu ochii si zambetul. Sorme`e de tata isi incepuse viata sexuala si eu nu stiam, cand am fost cu ea la tara mi-a povestit, dar eu nu mi-as fi data seama. Cine stie? Sunt prietenii cu prietenul tau? Le-o fi zis el...

| Crisu a răspuns:

De fapt, unele fete merg mai cracanat dupa primul contact sexual laughing

| Reek54 a răspuns (pentru Crisu):

Exact, mai toate.

| AndaWest a răspuns:

Poate ai un limbaj mai cu dublu sens despre argumente de genul ala, pe care o fata virgina nu ar duceo capul

| Sonny a răspuns:

Sti cum e asta, ca si o intrebare, la care nu vrei sa auzi un raspuns, ce vrei sa vezi o reactie, iar de aici sa iti dai seama dupa reactia persoanei, care e raspunsul la intrebarea pusa.

| Gabriel_3333 a răspuns:

Fetelor chiar va pierdeti timpul cu prostiiii, cel mai simplu mod de a afla daca o fata este virgina este sa o intrebi si dupa felul in care iti raspunde poti deduce cum stau lucrurile (mai ales daca fata este mai timida)Ascult-o pe GânduriAlbe happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevarat ca se cunoaste daca esti virgina dupa ochi. Trebuie sa te uiti in coltul ochiului din partea nasului. Exista acolo bulbul ala. Daca e accentuat inseamna ca ti-ai inceput viata sexuala.