Nu e adevărat, nu se vede după atitudinea ta. Dar ideea nu e să negi sau să aprobi ci să îndepărtezi persoana respectivă. Spune-i că lucrurile astea nu îl privesc. Nu trebuie să negi sau să confirmi. Nu şi-au dat seama, pur şi simplu au bănuit. Baftă!
Eu nu cred in chestia cu ochii si zambetul. Sorme`e de tata isi incepuse viata sexuala si eu nu stiam, cand am fost cu ea la tara mi-a povestit, dar eu nu mi-as fi data seama. Cine stie? Sunt prietenii cu prietenul tau? Le-o fi zis el...
Poate ai un limbaj mai cu dublu sens despre argumente de genul ala, pe care o fata virgina nu ar duceo capul
Sti cum e asta, ca si o intrebare, la care nu vrei sa auzi un raspuns, ce vrei sa vezi o reactie, iar de aici sa iti dai seama dupa reactia persoanei, care e raspunsul la intrebarea pusa.
Fetelor chiar va pierdeti timpul cu prostiiii, cel mai simplu mod de a afla daca o fata este virgina este sa o intrebi si dupa felul in care iti raspunde poti deduce cum stau lucrurile (mai ales daca fata este mai timida)Ascult-o pe GânduriAlbe
anonim_4396 întreabă: