anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca este cam stupida intrebarea mea... daca esti virgina si ai pe lenjeria intima sperma si apoi bagi degetul in...(stiti ce vreau sa spun) cam 1 cm prin lenjerie este posibil sa ramai insarcinata? tinand cont ca esti virgina, deci himenul nu s-a rupthappybig grin.eram nelamurita in privinta asta dupa ce am discutat cu o prietena. multumesc

16 răspunsuri:
| User a răspuns:

Pai de unde faci rost de sperma?

| Malvina24 a răspuns:

Da! poti ramane insarcinata daca sperma ajunge in vagin chiar daca esti inca virgina! Au fost cazuri in care din anumite jocuri*(petting) unele fete au ramas gravide!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Este posibil, au mai fost cazuri.

| Barajag a răspuns:

Nu-i mai bine sa nu-l mai lasi pe respectivul(prietenul) sa ejaculeze pe chilotul tau?

| Razvan a răspuns:

Fa mai bine un test ca sa poti fi lamurita pe deplinhappy

| 61n4 a răspuns:

Of doamne, din nestiinta va nenorociti vietile...mai ganditi si cu mintea macar din cand in cand...nu vr sa jignesc

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Am cautat si pe alte site-uri si chiar pe acesta si sunt sanse nule sa ramai insarcinata daca nu a existat o penetrare!

| EUSIATIT a răspuns:

te as intreba citi ani ai? SE pare ca ai vrea sa faci sex dar tie frica si asa te lasi.murdarita si sa ti bage mina sau degetul.scuze dar numai cind scriu mie sila //ce faceti voi. Daca tot vrei lasa; l sa se satisfaca si vezi tu dupa. daca nu rezuma te la un sarut si gata. Nu as fi pus aceasta intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai fetito, daca ai luat-o sus si-n dos nu mai esti virgina.Nu ma scuzati de exprimare, eufemism n-as fi putut baga cat mi-as fi dorit.

| mihaa a răspuns:

Ce cauti cu degetul acolo?, normal ca ramii gravida

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doua retardate

| cristiano_6675 a răspuns:

Nu cred, si inca estivirgina.
Dar daca estivirgina, de unde ai gasit sperma?
Sunt de acord cu paul 27

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era doar o simpla intrebare...nu este cazul meu
doar am discutat cu cineva si eram nelamurita.nu am lasat pe nimeni sa faca nimic.
si chiar daca faceam eu ce am scris puteati decat sa raspundeti la intrebare, nu sa si acuzati sau sa va spuneti parerea despre situatie. daca nu va placea intrebarea sau vi se parea prea copilareasca sau mai stiu eu cum trebuia sa va abtineti. cel putin asta e parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si cand spun asta ma refer la cei care au dat ultimile raspunsuri... celorlalti le multumesc pentru raspunsurihappy

| cocolinoo a răspuns:

Cam stupida va suna intrebarea mea...de unde ai luat sperma?
fa un test. nu-i nimic dureros

| voice a răspuns:

In primul rand cum a zis paul... de unde sperma? asta nu tine ca himenul e sau nu rupt, pentru ca himenul nu e ca o punga, ci mai degraba ca o sita