1. poate tocmai ca te place nu vrea sa te "murdareasca" in jocurile lor;
2. nici eu nu te-as fi scris pe lista daca te placeam;
3. eu am aruncat un coleg peste 2 banci ca si-a batut joc de o colega pe care eu o placeam... deci baietii cateodata protejeaza chiar inconstient persoanele pe care le plac.
4. pentru tine trebuie sa conteze numai ce iti spune personal, nu ce spune altora. In grupul lui de prieteni trebuie sa faca pe durul sa nu fie luat de fraier. Deci nu asculta ce se spune sau ce auzi ca spune prin altcineva, ci vorbeste cu el. Voi intre voi sunteti "voi", iar cu ceilalti sunteti altfel.
Nu-ti mai face sperante! Cel mai bine e sa vorbesti cu el, iar daca ti-e aiurea sa vorbesti serios da-o in caterinca, vrajeli si poate afli asa daca simte ceva pentru tine! Oricum indiferenta doare cel mai tare, si de aceea el a icneput sa te bage in seama cand tu ai inceput sa il ignori. Baietii de obicei tind ca atunci cand o fata ii place, sa faca pe "nebunu" si dupa daca fata nu-l mai baga in seama intervine orgoliul ala tipic masculin: Cum sa nu ma mai placa? ..sau ceva de genu, tot felul de intrebari...si o sa incerce sa te faca sa-l observi din nou dandu-ti importanta! ...parerea mea din cate am patit si eu
Bună.
Din câte văd eu, băiatul nu ştie cum să-ţi zică sau să se bage în seamă. Ori e prea timid, ori nu ştie că băiatul face primul pas. Vorbeşte cu el, bagă-te tu în seamă cu el şi află dacă te place sau nu, întreabă-l. , dar prefă-te că nu eşti interesată, doar întreabă-l dacă te place şi vezi ce zice. .
Succes :*.
E posibil . si mie mi se intampla lucruri de astea. asa ca incearca sa nuri mai pui sprante in ceva care probabil nu va exista.