Salut!
Din lipsa de ocupatie sau atunci cand sunt cu prieteni incepe sa zica unu dintre ei :Frate, Gogu al meu e smecher sau mai stiu eu ce... suna funny si mai alunga plictiseala
Funda?
Adevarata intrebare ar fi cine ti-a spus acest lucru? Este 90% fals, cred ca doar 1 din 10 isi boteaza penisurile.
Eu cred ca fac acest lucru numai cred eu sa impresioneze fetele desi pe mien nu ma cam impresioneaza dar in fien. adica uite de exemplu scuze ca zic :" Hai x vino la jimi" nu stiu e ca si cum ar cere :" Hai sa facem sex "...nu stiu daca te-am ajutat dar fundita
Asa Simt Ei... de exemplu eu nu i-am pus nume. cred ca e stupida chestia asta...
Li se pare ceva mai cool. Sunt unii care chiar si vb cu penisul lor. Cunosc o persoana care ia pus numele...Gelu
Biberoanaaaa la orizont! x_x
Intrebare...
De ce toate fetilele lui Bibar sunt. a little dumb? (am vrut sa zic stupid dar totusi sa nu vorbim urat)
Ce intrebare aiurea doar distrusi le pun nume nu poti denumi un ''membru" e la fel cum ai denumi un obiect.nu se poate.Bye
Zi pe "sleaw" ca vrei sa strigi penisul lu'Biberon ala, renunta ca ala nu raspunde decat daca il striga vre.un baiat
Eu nu mi-am pus nume la scula...da stiu unu care se lauda cu al lui "BIG Mac"
La noi in clasa fetele le pune nume (daca una ii place de unu ) sa auzi aici ceva haios una a facut compunere la civica despre penisu-l cuiva
@ღϨpɘcίaɭḞɘɘɭίηḡsღ: Tare, raspuns .
@VsShadow: Bine, zis .
@LoveBieber: LOOOL! Ce intrebare. Iti dau un sfat: doreste-ti sa apara melodia Baby December, va fi hit-ul hit-urilor .
Insomnii întreabă:
Butterfly0 întreabă:
Δи∂яɛɛα Ƨcʋмρικ întreabă: