| bxr20 a întrebat:

Stiu ca exista numeroase intrebari de genul asta, dar am si eu nevoie de un sfat bun: m-am indragostit de o fata pe care o cunosc de multa vreme, sunt foarte bun prieten cu ea si are foarte mare incredere in mine, insa nu este aceeasi atractie reciproca, oricine si-ar da seama daca ea vorbeste cu mine de alti baieti. Nu pot sa-i spun ce simt pentru ea pentru ca imi dau seama ca nu e momentul potrivit si nu vreau ca dupa aceea sa se distanteze de mine...nu stiu ce sa fac. Ea nu vede in mine decat un prieten bun si apropiat. Eu nu vreau sa fiu cu ea decat pentru ca o iubesc. Am 19 ani si simt ca mai am nevoie de cateva indrumari.

Răspuns Câştigător
| adiiadishor a răspuns:

Ce pot sa iti zic este:*sa astepti momentul potrivit cand crezi tu ca acel moment a ajuns la mana ta sa-i spui ceea ce simti pentru ea; *invit`o la un suc intr-o cafenea ceva mai "romantica", fa`i cinste cu un suc si incearca sa o intrebi mai presus decat ai facut`o pana acum de ex.:Ce parere ai despre mine?; Mai multa atractie fata de mine nu ai putea avea?; * Incerci sa-i spui totul pe fata in asa fel incat sa inteleaga ceea ce ai tu pentru ea dar nici ea sa nu se distanteze, ii explici ca ti-a ajuns la inima ca o tii de mult in suflet dar nu mai ai cum sa stai cu "emotia" asta in tine si ca vrei sa stii un raspuns mai "delicios" sau mai "piperat"; sper ca ea va intelege cum sta treaba(asta depinde si de tine cum manevrezi discutia) si te va intelege pe 98%!

1 răspuns:
| alinaWalina a răspuns:

Buna. Fii in continuare prieten cu ea, si mai in gluma spune'i ce simti pentru ea. Daca rade si iti zice ca nu, atunci spune'i ca ai glumit si ca nici tu nu te gandesti sa fii cu ea, deoarece va intelegeti asa bine si nu vrei sa strici tot.
Dar daca te hotarasti pe bune sa ii spui atunci pui in pericol prietenia voastra. Din moment ce i'ai spus nimic nu o sa mai fei la fel intre voi. Ar putea ca sentimentul sa fie reciproc, sau nu.
Mai bine multumeste'te cu prietenia, decat sa risti.
Bine, daca nu risti nu castigi dar... tu alegi.
oricum
bafta:*
pa pa