Am citit pe TPU intrebari de genul "iubitul meu nu vrea sa facem sex, crede ca sunt prea mica" deci, se pare ca sunt
Deci o alta cauza ar mai putea fi si faptul ca incepi inca de la inceput in forta iar cu timpul obosesti! Faptul ca ea ..se moloseste este ceva normal si nu ar trebui sa te ingrijoreze! Iti recomand sa nu mai continui sa intri in panica si sa ti faci griji ca ai avea ceva.Iar despre impotenta nici nu poate fi cazul! Cu cat iti vei face mai multe griji cu atit asa zisa ta problema care doar in mintea ta este. se poate agrava si poate devenii cu adevarat o problema! Lasa naibi pastilele pentru altii mai batrani ca tine! Ca nu ai nevoie de asa ceva ok?
Si gresesti, femeilor si barbatilor le plac sexul in mod egal, femeia in schimb baga in cap barbatului ca lui ii place mai mult sexul, ca noi am fi animale. Incorect suntem mamifere si ne place sexul in mod egal. Cum zicea Teo intr-un show de standup, acum 10000 de ani femeile s-au adunat intr-o grota si a fost un brain storm despre "cum ii facem pastia?", noi eram sa prindem mamutul, si s-a ajuns la ideea ca daca vrem sa f**** trebuie sa le convingem, si a mers, de aia avem Lamborghini, in ziua de azi. (totul a fost un citat din Teo, nu vreau drepturi de autor ).
Domnisoareele din Romania majoritatea au mintiile legate cu lacate, mai rar sa gaesti asa gajik sa iti propuna sex.
Exista,exista,si nu sunt neaparat "parasute". Poate cred ca iubitul este timid si nu vrea sa se faca de ras in fata ei.Sunt N motive.
Da exista! Dar nu trebuie sa crezi ca toti baieti suntem asa! De ex mie chiar nu imi pasa de sex! Eu imi vad de fotbalul meu si merg mai departe in fiecare zi gandindu-ma sa am o viata frumoasa, nu o viata plina de sex si de c***e pe langa mine!
Da, de ce nu? intr-un cuplu in care persoanele se cunosc foarte bine ambele pot sa ceara partenerului sa faca sex. Ce, daca esti fata asta inseamna ca nu ii poti propune baiatului sa faceti sex? si noi fetele putem propune
Exista,atunci cand vrea sa i se ofere si el e prea timid, sau, pur si simplu,,, danseaza,, hormoneii.
Baietii nu sunt neaparat obsedati, ci au libidoul mai intens, si da, si fata / femeia are dreptul, firesc de a initia o partida de sex / dragoste, pentu ca acum avem egalitate in drepturi!
Tu asta astepti? sa ti ceara ea tie? mai bine te ar lasa! frate! cand vrei ceva de la cineva zi! nu astepta sa se intample vreo minune. esti barbat, preia initiativa, arata ca doresti!(si nu numai cerand sex de la iubita, ci in general preia initiativa!)
Ai mare dreptateMersi! nu sunt asa dezghetat. sper ca ma voi schimba in viitor.
anonim_4396 întreabă:
hellokitty_1136 întreabă:
anonim_4396 întreabă: